Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖИВОТ НАЈБОГАТИЈЕГ СУЛТАНА НА СВЕТУ: Има ХАРЕМ са 100 ЖЕНА које МЕЊА СА СИНОМ, а оно што им раде у кревету је ЈЕЗИВО

Живот најбогатијег султана на свету, Хасанала Болкиаха изгледа као оличење блуда и неморала.

1697352047_311553_sultanodbruneja-2_ls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Монархија је окончана у многим земљама широм света, али још увек има много нација у којима је краљ на власти. Ова азијска држава под називом Брунеј једна је од њих којом влада султан који се зове Хасанал Болкиах.

76-годишњи султан Брунеја, Хасанал Болкиах, рођен је 15. јула 1946. године, као син султана Омара Алија Сајфудија ИИИ. Султан Омар Али Саифуддиен је имао 10 деце, шест ћерки и четири сина, са неколико жена, али је од раног детињства изабрао Болкија да га наследи.

Хасанал Болкиах се школовао приватно, а касније је похађао институцију Викторија у Куала Лумпуру, Малезија, и Краљевску војну академију у Сандхерсту, Енглеска. Од 2012. султан има пет синова и седам ћерки са своје три жене.

Султан Хасанал Болкија из Брунеја се убраја међу најбогатије султане на свету. Био је најбогатији човек на свету до 1980. Према извештају Бусинесс Инсидера, Хасанал Болкиах има имовину већу од 14.700 круна, а највећи извор његове зараде су резерве нафте и природни гас.

Његова палата је највећа приватна резиденција на свету са 1.788 соба, 257 купатила и климатизованих штала за 200 коња. Поседује више од 7.000 аутомобила, укључујући неке од најлуксузнијих свих времена, а највећи је колекционар мерцедеса на свету.

Колико новца за разбацивање заправо има можда најбоље показује податак да је за свој 50. рођендан позвао Мајкла Џексона да забавља званице, а за три концерта искеширао је 17 милиона долара.

Ипак, док се владарска породица добро забавља, ово не важи за остатак земље – на Брунеју је забрањен алкохол, не постоје дискотеке, ноћни клубови, а забрањено је и слављење Божића, чак и украшавање излога крајем године! Малобројним хришћанима дозвољено је да га прославе у своја четири зида, али без јавних обележја.

Насупрот свим законима које је донео, сам султан живео је и живи екстравагантно и раскалошно, а његове године биле су обојене скандалима и бахатошћу.

Љубавни живот

Имао је три жене, од којих је прва његова блиска рођака, која је радила као стјуардеса и ТВ водитељка. Има укупно 12-оро деце, а свој раксошан начин живота пренео је и на синове, који ни у чему не заостају за оцем. На пример принц Абдул Малика, његов трећерођени син, оженио се 2015, а "Форбс" је ово венчање описао као "краљевско венчање које је победило сва краљевска венчања". Трајало је недељу дана, а младенци су на главној церемонији били украшени у необичне комбинезоне опточене драгуљима, док је млада држала букет од драгуља и племенитих метала уместо цвећа.

Венчање је трајало 7 дана!

Још један од султанових синова – принц Абдул Матина воли да се купа у луксузу и да то јавно показује. Важи за праву Инстаграм сензацију на ком га прати више од милион људи, а он радо дели детаље са папрено скупих путовања и качи фотографије са јахти, приватних авиона или док игра поло.

Ту није крај – и принц Азим, султанов други син, познат је по томе што организује екстравагантне забаве са славним гостима, укључујући Памелу Андерсон, Џенет Џексон и Марају Кери.

Но, све њих, па и самог султана, засенила је прича о његовом брату Џефрију. Он је средином 90-их био министар финансија, а заједно са братом уживао је у чарима које су им новац и моћ пружале. Имали су сопствени харем у палати, организовали раскалашне журке, а медији су их карактерисали као "сталне саучеснике у хедонизму". Џефри је ишао дотле да је имао јахту коју је назвао "Си*е”, а два мања брода крстио је именима "Брадавица 1" и "Брадавица 2".

Овај идиличан братски однос срушио се као кула од карата када је откривено да је из краљевске ризнице нестало 16 милиона долара, а султан је за ово оптужио управо Џефрија. Он је негирао оптужбе, али је свакако лишен положаја и “осуђен” на изгнанство.

Далеко теже од проневере новца, султану је пала чињеница да је Џефри изазвао скандал међународних размера, трајно нарушивши позитивну слику о Брунеју. Наиме, исцурела су сведочанства неколико девојака о сексуалним навикама принца Џефрија, а то неминовно повлачило и разоткривање султанових склоности.

Блуд и разврат

Бивша мис Калифорније и Америке Шенон Маркетић 1997. открила је да је била сексуална робиња на двору, у коју је првобнитно дошла да ради на промоцији и маркетингу за плату од 3.000 долара дневно. Све се завршило тако што је у реалности даноноћно била на услузи Џефрију, а открила је да је била подвргнута понижавајућем третману и да је 32 дана била затворена у султановој палати.

Шенон је покушала и да тужи султана и принца пред америчким судом, али се то окончало тиме што је браћи одобрен имунитет од законског гоњења, с обзиром да су шефоци држава. У судским документима стоји и да је Маркетићева сведочила да је поред ње било још од 30-100 жена у султановом харему.

Маркетићева није била једина која је отворено проговорила о својој агонији – после ње се јавио још читав низ западних лепотица које су имале "ангажман" у султанату, најчешће несвесне тога где заправо одлазе.

Џилијен Лорен написала је и књигу "Мој живот у харему", где је изнела истину о боравку у Брунеју. Она је тамо стигла када је имала само 18 година, а била је распологању принцу Џефрију са још 40-ак других девојака. Открила је да ју је после годину дана и након што је спавала са њим више од стотину пута, једноставно "поклонио" султану који је инсистирао на томе да га искључиво орално задовољава.

"Прелиставао је часописе и говорио "Желим ову или ону жену", а затим их поручивао. У харему је било највише девојака са Филипина од којих су многе имале само 15 година. Биле су смештене у Џефријеву палату и нису смеле да је напуштају. Лудите од досаде", рекла је пре неколико година Лорен.

Одабрана је тек после неколико месеци, а тада су је одвезли у другу зграду и закључали.

"Прошла су четири сата пре него што се принц појавио. После сек*а је легао поред мене на три секунде, пљеснуо ме по задњици и рекао да је било добро, али да касни на састанак", пише Лорен.

"Он је луд и декадентан. У то време ми је то било привлачно, његово самопоуздање, харизма и неукротивост", испричала је Џилијен 2011. о принцу Џефрију.

На списак жена са оваквим искуством уписала се и Плејбој зечица Ребека Ферати, која је Џефрија описала као "исламску верзију Хју Хефнера" са једном разликом – том да није имао појма да организује добре забаве.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas