Oglas
· · Komentari: 0

Pogledajte kako je bilo na otvaranju FESTIVALA FILMSKOG SCENARIJA u VRNJAČKOJ BANJI: Mirka Vasiljević vodila program, dodeljena i priznanja (FOTO)

Kao u Holivudu- otvoren 47. Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji

1691934615_MIRKAAA.jpg
Oglas

Kraljica turizma, Vrnjačka Banja, sinoć je blistala punim sjajem, a crvenim tepihom prošetala je sama elita filmskog sveta.

Nakon spektakularnog vatrometa i svečane dodele nagrade „Zlatno pero Gordana Mihića“ premijerno je prikazan film "Koma". 

U Vrnjačkoj Banji sinoć je otvoren 47. Festival filmskog scenarija, pod nazivom "Nema odustanja". U lepom ambijentu, crvenim tepihom su prošetale zvanice, a publici na otvaranju su se obratili glumci Mirka Vasiljević i Miljan Prljeta, koju su vodili program u amfiteatru, koji nosi naziv po našem proslavljenom glumcu Danilu Bati Stojkoviću.

Foto: ATA

Pre toga, održano je muzičko poetsko veče "Naše veče" Ivana Bosiljčića. Nakon spektakularnog vatrometa i svečane dodele nagrade „Zlatno pero Gordana Mihića“ premijernoje prikazan film "Koma" koji je rađen u produkciji Cinnamon films, Apolon media, Telekom Srbija i Pink Media Group. Nakon filma "Koma" premijerno je prikazan dugoočekivani film "Prigušivač" u kom glavne uloge tumače Bane Trifunović i Petar Strugar rađen u produkciji Film+pictures.

Foto: ATA

Bogati program i veliki broj premijera očekuje se i tokom Festivala kada će između ostalih biti prikazani hit filmovi „Vera“, „Munje Opet“, „Indigo Kristal“, „Vučje bobice“, „Trag Divljači“, „Troje“, „Sveta Petka krst u pustinji“ kao i svečane premijere filmova „Ko živ ko mrtav“, „Kristina“, „Usta puna zemlje“, „Da li ste videli ovu ženu?“, „Ovuda će proći put“, „Momak i devojke“, „Troje“, „Zima jednog proleća. 

Pogledajte kako je bilo na otvaranju 47. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas