Oglas
· · Komentari: 0

"BOŽANSKO SE SVAKOG DANA OGLEDA U MOM ŽIVOTU" Anica ostvaruje svoje neograničene sposobnosti uz Lazu Ristovskog

ANICA Lazić ne krije da je vrlo srećna u vezi sa čuvenim glumcem Lazarom Ristovskim.

1698828064_00844b13ef167126bdbbcad948e5a8773893aa88.jpg
Foto: printscreen/ Instagram/ Anica Lazić
Oglas

Mlada glumica je putem svog Instagram profila počela redovno da objavljuje i deli ljubavne citate. Naravno, upućeni su njenom voljenom dečku Lazaru. 

Par ima veliku podršku od jednog dela pratioca, to su potvrdile poruke koje je Anica dobila. 

- Božansko se svakog dana ogleda u mom životu - istakla je Lazićeva citat iz dela "Ostvari svoje neograničene sposobnosti", koja je bila obučena u pravo jesenje izdanje, sivi džemper i tamnim pantalonama, a zanosne lokne je pustila da pada preko ramena.

Glumica ima podršku majke, koja je oduševljena zetom. Ispod ćerkine objave stavila je emotikon u obliku srca. 

Modna kreatorka Verica Rakočević joj je ispod pomenute objave napisala: "Duša", dok je Anica odgovorila: "Zagrljaj!

Verica se, inače, pre nekoliko dana oglasila povodom Anice i Lazara, te je tad javno napisala:

- LJubav, kruna srećnog života. "Samo retki nađu retke, izuzeci izuzetke", uživajte u daru koji ste dobili od kosmosa!

- Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. "Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju", živela! - navodilo se u drugoj poruci, uz citat iz pesme Dina Merlina, a Lazićeva je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas