Oglas
· · Komentari: 0

LAZAR RISTOVSKI SE NE RAZDVAJA OD ANICE: Otkako su objavili svoju ljubavnu vezu postali su NERAZDVOJNI I U JAVNOSTI (FOTO)

Otkako su objavili svoju ljubavnu vezu, glumac Lazar Ristovski (71) i njegova 39 godina mlađa izabranica, Anica Lazić, postali su nerazdvojni i u javnosti, pa tako su juče zajedno posetili Arhiv Vojvodine, a njihove fotografije osvanule su na društvenim mrežama.

1699600077_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Anica i Lazar su bili u Novom Sadu, a nosili su krem i sive odevne komade sa farmerkama.

Nijednog trenutka nisu skidali osmeh s lica i nisu se odvajali jedno od drugog, pa se da zaključiti da im je i te kako bilo lepo.

Anica je nedavno pokrenula priče da su se Lazar i ona verili, jer je podelila fotografiju na kojoj je prsten na njenoj ruci u prvom planu, a isti nosi na domalom prstu.

Ona je malo pre toga na društvenim mrežama podelila dve poruke u kojima se, po svemu sudeći, pronašla, pa je poželela da ih svi vide.

"Čestitke na hrabrosti što sledite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namere časne", pisalo je, između ostalog, u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

"Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. "Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju", živela", navodilo se u drugoj poruci, uz citat iz pesme Dina Merlina, a Lazićeva je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca.

Lazar se, podsetimo, početkom prošle godine razveo od višedecenijske supruge i koleginice Danice Ristovski, o čemu se naširoko pričalo.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas