Oglas
· · Komentari: 0

"Ta pesma je bila namenjena Džeju": Futa otkriva sve o pesmi "Za kraj" koju je otpevala Ceca u "Nedelji" (VIDEO)

Ta pesma je bila svojevremeno namenjan za Džeja

1705062802_Untitled.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Sada se tim povodom oglasio Aleksandar Radulović Futa koji je istakao da je pesma svojevremeno bila namenjena Džeju.

- Ta pesma je bila svojevremeno namenjena za Džeja. Melodiju sam radio 2010. godine, ali ona nije bila gotova cela u to vreme. Marina je tek kasnije za tu melodiju napisala za tekst. Sklonili smo je sa strane i bila je namenjena Džeju - govori Futa za "Blic" i dodaje:

- Međutim, ispalo je da je to na kraju završilo kod Cece. Ona je sama donela neku svoju interpretaciju. U startu je bio muški tekst, malo smo nešto korigovali u tekstu da bi mogao da peva ženski pevač i po mom mišljenju pun je pogodak što je to Ceca - ističe Radulović i napominje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Prezadovoljan sam kako je to ispalo. Ceca i ja smo radili pre 30 godina, sada joj je drugačija boja, drugačiji glas, druga dimenzija... Ovo je sada prilika da Ceca i ja nastavimo saradnju. Nisam bio u kreativnoj priči. Sve su ovo moji radovi od ranije, a u međuvremenu je ispalo da imam nešto novo što pripremam. Potrebno je da sve sklopim i da mogu tome da se posvetim.

Ovim povodom se oglasila i Džejeva ćerka, Marija Ramadanovski.

- Ići ću na premijeru filma koja je zakazana za 16. januar. Nisam imala prilike da pogledam film ranije, želela sam da to bude upravo na premijeri. Nešto sam malo čula pesmu "Za kraj", ali znam da je Ceca svakako najbolja u tome. Super je sve iznela - zaključuje Marija za "Blic".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas