Oglas
· · Komentari: 0

TOKOM BOMBARDOVANJA SMO PRAVILI BAZEN: Trojpec se prisetio nestašluka iz detinjstva (VIDEO)

Miloš Petrović Trojpec podelio je jedan od najzanimljivijih momenata iz svog detinjstva

1712827624_Foto-Novosti-Z.-Jovanovic.jpg
Foto: Novosti, Z. Jovanović
Oglas

Glumac Miloš Petrović Trojpec odrastao je u Beogradu u periodu koji ni malo nije bio lak. On je bio šesti razred kada je bombardovanje počelo, a u emisji "Bindž" je prepričao kako je sve to izgledalo iz njegove perspektive.

- Mi smo konkretno za bombardovanje pravili bazen iza moje zgrade. Nama je tu jedan stariji iz kraja, Šomi koji je imao sjajne te neke ideje, inovativne, rekao: „E što ne napravite bazen iza nove zgrade?“, i otišao. I mi na kraju napravismo bazen. Prvo smo našli ašove, lopate, pa iskopali,  pa neki drugar kaže: "Sanjao sam da smo stavljali kese za đubre, pa lepili selotejpom i da smo tako obložili bazen i sipali vodu", i mi klinci naravno probamo to. Pritom smo mi to punili tako što smo punili kace za kupus i onda u podrumu od drugara, na česmi, napunimo tu kacu i stavimo je na dva skejta, pa guramo - započeo je Trojpec u emisiji "Bindž", pa nastavio priču.

- Naravno da je sve to popila voda, to ne može da drži kesa sa selotejpom. Onda smo skapirali da ćemo morati da izbetoniramo. U tom trenutku se gradio tržni centar i mi smo videli da tamo imaju džakovi sa cementom i sa tog gradilišta smo pozajmili cement - prisetio se glumac u emsiji "Bindž".

Da li su na kraju uspeli da naprave bazen tokom bombardovanja možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a ceo intervju sa Milošem Petrovićem Trojpecom pogledajte OVDE.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas