Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 27. OKTOBAR: Ribe čeka novo poznanstvo, Rakovi izbegavajte rasprave

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 27. oktobar

1698390157_1dfdd20bc96f3ace03ead0256239cf5dfc66a582.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Zbog kvadrata između Meseca u vašem znaku i vašeg vladaoca Plutona, mogući su konflikti sa nadređenima i ljubavnim partnerom. Konjunkcija sa asteroidom Hiron, čini vas osetljivijim kada se radi o nekim događajima iz prošlosti.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prelazak Meseca preko astrološkog polja mašte i motivacije, odgovara umetnicima, naučnicima i sportistima. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, upozorava na svađe sa voljenom osobom. Poznanstvo s nekim ko nosi uniformu na radu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt Meseca i Saturna, simbola ambicije, čini vas spremnim da se posvetite projektu o kojem ste dugo maštali. Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura, trebalo bi da pripazite na finansije i da izbegavate rizične novčane transakcije.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca čini vas nervoznijim i nestrpljivijim, zbog čega bi trebalo da budete taktičniji prema saradnicima i mlađim članovima porodice. Aspekt sa Saturnom, donosi vam podršku žena. Izbegavajte rasprave sa Škorpijom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Kada Mesec tranzitira preko vaše devete astrološke kuće, pravite planove o saradnji sa strancima, naročito iz zemalja nemačkog govornog područja. Novac vam pristiže preko poslova sa Jarcem i Bikom. Mogući konflikti sa članovima porodice.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkom polju moći, pod uticajem Plutona iz polja ljubavi i kreativnosti, povoljno deluje na odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Moguće rasprave sa rođacima, komšijama i mlađim članovima porodice. Opasnost u saobraćaju.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom u izazovnim aspektima sa vašim vladaocem Venerom i Marsom, planetama novca i akcije, moraćete da se prilagodite nekoj novoj situaciji na poslu. Imate podršku jedne Vodolije. Stara simpatija šalje vam poruku romantične prirode.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicije vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkoj kući svakodnevice i zdravlja čine vas nestrpljivim i nervoznim. Aspekti sa Saturnom pogoduju Škorpijama koje se bave kreativnim, ali i zanimanjima koja nose izvesnu dozu rizika. Glavobolja.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkoj kući kreativnosti, u dobrim aspektima sa vašim vladaocem Jupiterom i Saturnom, donose vam isplative poslove. Mogući su vanredni izdaci. Emotivni partner želi da razgovarate o temi koja se tiče vaše zajedničke budućnosti.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući privatnosti, donosi vam zaradu preko poslova sa kupoprodajom nekretnina, dizajniranjem eneterijera i građevinskim radovima. Uspeh očekuje sportiste, umetnike i Jarčeve koji su preko posla prisutni u javnosti.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Dobri aspekti Meseca sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, donose vam zaradu preko poslova sa strancima i nekretninama. Osoba na položaju pruža bam podršku. Emotivni partner očekuje da ispunite obećanje koje se odnosi na zajednički put.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec koji upravlja vašom maštom, prelazi preko astrološke kuće posla, donoseći vam mnogo kreativnih ideja u vezi sa novim projektom. LJubavni partner pokazuje znake ljubomore, jer sumnja u vašu vernost. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednu Škorpiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas