Oglas
· · Komentari: 0

Dva horoskopska znaka koja teško kažu "volim te": Dajte im više vremena

Oni deluju hladno i bezosećajno, ali samo na prvi pogled

1684670161_shutterstock_2266054687.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

I dok su frustrirani jer ne mogu da izgovore "Volim te" - možda bi trebalo da naučite kako da pratite znake po kojima će vam to pokazati.

Jarac

Hladan, to je prvi utisak koji stičemo o ljudima koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku. Oni su predstavljeni od strane drugih kao neprobojne tvrđave koja se ne diraju ili ne osvajaju lako, ali unutar svoja četiri zida, oni su u stanju da plaču cele noći. Pod uslovom da su sami u kući, naravno.

Samo kada ste spremni da se odreknete njih, vi ćete ogrebati njihovu površinu i shvatićete da oni imaju osećanja i da su duboka.

Strah od povrđeivanja je ono što ih sprečava da pokazuju svoje emocije, tako da ih često čuvaju duboko u sebi. Oni bi radije izgubili ruku nego da nekome kažu da ga vole i brinu za njega. Međutim, njihova maska pada kada se probijete kroz zidove. Potrebni su vam samo čelični živci i puno strpljenja.

Lav

Lav ne može da se nosi sa sujetom koja ih sprečava da se otvore i pokažu svoju ranjivost drugim osobama, čak i ako znaju tu osobu ceo život. Oni nikada neće priznati da se  stide; uvek ćete biti pod utiskom da znate manje o njemu nego što on zna o vama.

"Žao mi je" je reč koju će teško Lav izgovoriti. Čak i ako je na nekom nivou svestan da je napravio grešku nikada neće priznati sam sebi, a kamoli drugima. U svojoj glavi, on je savršen. Vi ćete mu pre izvaditi zub nego što ćete izvući reči iz usta koje izražavaju osećanja.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas