· · Komentari: 0

Horoskop za utorak, 30. maj: Pred Rakovima ŽIVOTNA PRILIKA, Jarčevi pod VELIKOM TENZIJOM

Jedan znak moraće da porazgovara sa voljenom osobom

1685356427_shutterstock_2271926297.jpg
Foto: Shutterstock

Ovan

Kako god da se postavite, očekuje da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

Bik

Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

Blizanci

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti jako nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

Rak

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

Lav

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

Devica

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale prona|ite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali.

Vaga

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, va{a nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

Škorpija

Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaše odnose.

Strelac

LJubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša podrška.

Jarac

Obuzima vas velika tenzija. Svesni ste da je pritisak koji trpite posledica promena u koje ste se upustili, ali vam to ne pomaže. Za neke probleme ne postoji drugo rešenje osim da zažmurite na izazove i strpljivo sačekate razrešenje.

Vodolija

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

Ribe

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre dogovorenog roka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.