Oglas
· · Komentari: 0
astro

Horoskopski znakovi koji su sami sebi najveći neprijatelji: Teže savršenstvu

Neki horoskopski znakovi sebe ne štede

1653479253_woman-3150300_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Pozitivna motivacija je odličan način da se pripremite za važan dan ili momenat za koji vam treba mnogo samopouzdanja. Međutim, neki horoskopski znakovi dele karakteristike koje ih stalno vode u preispitivanja i manjak samopouzdanja. Znaju da se ponašaju tako da su sami sebi najgori neprijatelji.

Rak

Rakovi previše razmišljaju o svojim postupcima u prošlosti. To ih uvodi u neodlučnost i smanjuje im samopouzdanje. Trebalo bi da budu ljubazniji prema sebi i da se ne upuštaju u negativan razgovor sa sobom.

Pročitajte još: LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN: Bikovi zrače divnom energijom, a dva znaka očekuju LEPE PRILIKE

Devica

Ako ste mislili da su Device samo kritične prema drugima, razmislite ponovo. Veoma su stroge prema sebi jer traže savršenstvo u sopstvenom u svakom postupku.

Vaga

Vaga će stati uz svoje prijatelje u svakoj situaciji, ali sebi ne iskazuju istu ljubaznost. Imaju tendenciju da očekuju previše od sebe, a onda se prekorevaju kada se osećaju razočarano što ne ispunjavaju visoke standarde koje su postavile.

Pročitajte još: POSLOVNI HOROSKOP ZA JUN: Najmoćniji mesec za FINANSIJE u godini, a evo kako će se odraziti na vaš znak

Ovan

Iako ovaj horoskopski znak ponekad uglavnom izgleda samouvereno, ipak ih muče nesigurnosti. Često se pitaju da li su zaista dovoljno dobri za posao, porodicu, partnera.. NJihova sklonost da sami sebe kritikuju može da im nanese mnogo štete i da ih učini sklonim anksioznosti, piše Pink Villa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas