Oglas
· · Komentari: 0

Spremite se za KORENITE promene: Stiže nam mlad Mesec u Strelcu - ključan datum je 13. decembar

Evo na koja tri horoskopska znaka će ova astrološka pojava najviše uticati

1702038448_Foto-Shutterstock-pun-mesec.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Istog dana kada kreće retrogradni Merkur, odnosno 13. decembra, stiže i mlad Mesec u Strelcu koju simbolizuje novi životni početak.

Mlad Mesec u Strelcu donosi energiju proširivanja, optimizma i avanturističkog duha. Strelac je vatreni znak povezan s entuzijazmom, istraživanjem i duhovnošću, pa se mladi Mesec u ovom znaku obično doživljava kao vreme novih početaka i širenja horizonta.

Ovo je vreme kad se može osećati snažna želja za istraživanjem novih ideja, učenjem i putovanjima. Strelac je povezan s filozofijom i širenjem uma, pa će mladi mesec u ovom znaku podsticati razmišljanje o višim svrhama, duhovnosti i razumevanju sveta oko nas.

Takođe, ovo je vreme kada se možemo osećati inspirisano da postavimo nove ciljeve, posegnemo za svojim snovima i otvorimo se prema novim mogućnostima. Strelac podstiče hrabrost i avanturistički duh, pa će mladi Mesec u ovom znaku možda doneti želju za preuzimanjem rizika i istraživanjem nepoznatog.

Ipak, važno je biti svestan da će svako iskustvo mladog meseca u Strelcu biti individualno i zavisiće od ličnih natalnih pozicija i okolnosti. Ali generalno, ovo je vreme koje slavi entuzijazam, širenje perspektive i otvorenost prema novim iskustvima.

Mlad Mesec u Strelcu najviše će uticati na Strelčeve, Lavove i Ovnove, prenosi Informer. 

Strelac

Vreme je za donošenje ličnih odluka. Ovo je novi životni početak koji može da vam olakša period koji dolazi. Transformacija u svakom smislu te reči.

Ovan

Mlad Mesec u Strelcu aktivira vaše deveto polje i donosi vam novi pogled na svet. Isto tako nudi vam priliku za daleko putovanje i životnu filozofiju.

Lav

Oaj astrološki aspekat odigraće se u vašem petom polju, pa imate mogućnost da ostvarite novo poznanstvo. Moguć je početak nove romanse.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas