Oglas
· · Komentari: 0

STIŽE MESEC LJUBAVI: Tri horoskopska znaka će imati priliku da upoznaju srodnu dušu

Proverite da li ste među njima

1706692161_Foto-Shutterstock-horoskop-februar.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Za određene znake horoskopa ovaj mesec donosi mogućnost da upoznaju svoju srodnu dušu.

Lav

Februar 2024. donosi značajne promene za Lavove u njihovom ljubavnom životu. Prema astrološkim prognozama, Lavovi će tokom ovog meseca imati priliku da pronađu pravu ljubav. Za one koji su već u vezi, to može značiti dublje povezivanje sa svojim partnerom ili čak donošenje važnih odluka o zajedničkoj budućnosti.

Za samce Lavove februar donosi mogućnost da upoznaju nekoga ko će im potpuno promeniti život, piše luftika.rs.

Rak

U februaru Rakovi će imati priliku da dožive veliku ljubavnu avanturu. Prema horoskopu, očekuju ih uzbuđenja i romantični trenuci sa osobom koja će ih potpuno osvojiti. Za one koji već imaju partnera, ovaj mesec može doneti obnovu strasti i dublju emotivnu vezu. Rakovi će biti posebno otvoreni za iskazivanje ljubavi. Ovo će biti period u kom će biti emotivno ispunjeni.

Vodolija

Vodolije će u februaru biti sklonije otvaranju ljubavi. Prema astrološkim prognozama, ovaj znak će imati priliku da ostvari dublju emotivnu vezu sa nekim koga već poznaju ili sa novom osobom koja će ući u njihov život. Vodolijama koje su već u vezi ovaj mesec može doneti razmenu nežnosti i dublje razumevanje sa partnerom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas