· · Komentari: 0

TRI horoskopska znaka koja će ZAPAMTITI AVGUST: Dva čeka PAKAO, a RIBE su pobednici leta!

Ovo je mesec vrtoglavih promena, ali moraćete svakako da im se prilagodite.

1626254383_keri.JPG
Foto: Printscreen Youtube/sex i grad

Astrolozi kažu da će mesec avgust biti jako specifičan za sve horoskopske znake. Zvezde upozoravaju na opreznost, promućurnost i preračunljivost, naročito kada je novac u pitanju. 

Kako god tri dana će avgust itekako osetiti na "svojoj koži". 

Bik

Ovaj vreli letnji mesec će za vas biti polao naporan. Karijera ide svojim tokom na neki način ali očekujte dosta verbalnih sukoba sa kolegama kao i sa predpostavljenima. Jedan kolega će vam zadavati glavobolju. Jednostavno sve što uradite on će naći zamerku. U početku ćete imati strpljenja ( vi ste znak koji nikada ne reaguje na prvu loptu ) ali kako vreme odmiče tako i vaš prag tolerancije se smanjuje. Prvo ćete pomisliti da se obratite nadređenom ali ćete naići na zatvorena vrata.

Savet: koliko god možete pomerajte svoj prag tolerancije. "pognite"glavu i samo čekajte kraj meseca. Tada se sve menja i vašu reč ima ko da čuje.

Blizanci

Na poslu ste preoterećeni. Zadaju vam se rokovi koje je ne moguće ispuniti. Sve to jako utiče na vas. Razmišljate da zatražite pomoć ali niko nema "sluha" za vaše probleme. Ceo taj zatvoreni krug vam nabija tenziju koja se odražava i na vaš ljubavni život. Tu je potrebno da sačuvate barem malo čiste i zdrave energije jer je partner pred pucanjem.

Devica

Jako nepovoljan mesec za vas kada su finansije i posao u pitanju. Kako su planete retrogradne vas to iscpljuje. Kao da krenete jedan korak napred i onda tri koraka u nazad. To vam stvara strah i dovodi vas do samodestrukcije. Tada ste vi najslabiji i sve vaše sjajne osobine dovodite u pitanje kao što je organizacija posla, raspodela obaveza itd.

Savet je da kada osetite nalet te energije da nikako ne posustajete već da tada date sve od sebe. Jer sve što se dešava dešava se u vašoj glavi. Realan svet to oko vas ne vidi. Vidno poboljšanje vam dolazi krajem meseca.

Ribe

Za vas je ovaj mesec spremio gomilu divnih stvari. Vi ste pobednici leta. Sada se vaša priča zaokružuje na svim poljima. Kada je posao u pitanju vi napredujete ili menjate sektor, dobijate veću platu i veću slobodu u poslu. Nadređeni vas podržavaju i daju vam vetar u leđa. Kada je ljubav u pitanju ti stvari cevtaju. Oni koji su u vezi će doživeti čarobne momente sa partnerom i dolazite do one tačke kao da se ponovo zaljubljijete. Oni koji su slobodni upoznaju partnera svog života.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.