· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: Rakove očekuje bitan razgovor, a Vage nova poslovna ponuda

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene ovog vikenda

1675439650_shutterstock_2127612920--3-.jpg
Foto: Shutterstok

Ovan

Očekujte nesporazume u porodici. Emotivni partner očekuje da budete uz njega. Pitrudite se da ne reagujete burno na vesti koje vam za vikend dolaze od koleginice sa posla.

Bik

LJubav je ono što vas pokrće. Ovog vikenda bez svađa i rasprava okrenite se partneru i samo njemu posvetite vreme!

Blizanci

Zbog vašeg brzog jezika kolege se osećaju prozvano. Za vikend razmislite o svemu i polako popričajte.

Rak

Ženska osoba želi da sa vama obavi bitan razgovor. Vi to izbegavate već neko vreme. Za vikend se suočite sa njom. 

Lav

Tenzija na poslu je ogromna. Partner je na ivici da sve ostavi. Nemojte biti okrenuti samo svojim potrebama.

Devica

Posle vikenda vam predstoji izazovna nedelja. Jedino što vas može opustiti je lep i romantičan vikend.

Vaga

Ako ste razmišljali da li da prihvatite novu poslovnu ponudu sačekajte da prođe vikend i tada recite svoje konačno mišljenje.

Škorpija

Osamite se za ovaj vikend i pozabavite se svojom životnim pitanjima. Dugo izbegavate razgovor. 
Strelac- vikend vam donosi lepu energiju i biće baš po vašoj meri jer za šta god se odlučite uživaćete maksimalno.

Jarac

Možda  ste vi doneli odluku da je prošlost ostala iza vas ali vikend vam donosi poziv koji sve menja.

Vodolija

Odličan period u uvođenje novih navika u vaš život. Za vikend napravite plan precizan i detaljan i od početka nedelje polako krenite u realizaciju.

Ribe

Ako osećate umor nemojte siliti sebe da radite drugačije od onoga šta vam duša traži. Vreme provedeno sa samim sobom je dragoceno!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.