Oglas
· · Komentari: 0
astro

VIKEND HOROSKOP: Blizance očekuje nagrada za trud, Vodolijama stižu negativni komentari

Kako su nam naklonjene zvezde tokom vikenda

1677856612_shutterstock_2146570531.jpg
Foto: Šhutterstock
Oglas

Ovan

Tokom vikenda imate priliku da završite projekte koje ste započeli i sveži krenete u radnu nedelju. Imajte strpljenja, trud će se isplatiti.

Bik

Očekuje vas razgovor koji bi mogao da bude neprijatan. Ali, odvojite vreme za razmišljanje i na fin način rešite nesuglasice.

Blizanci

Nagrada za trud koji ste ulagali tokom cele nedelje bi mogao da pristigne baš ovog vikenda. Posvetite vreme sebi i uživajte u postignućima.

Rak

Bićete slatkorečivi, a raspoloženje vam je na visokom nivou. Okružoite se pozitivnim ljudima i uživajte u danima kada niste na poslu.

Lav

Lavovi ovog vikenda razmišljaju o promeni posla. Situacija nije povoljna. Sačekajte dok ne dostignete bolje finansijske uslove.

Devica

Devicama mogući problemi u ljubavnim odnosima. Ne reagujte na prva nezadovoljstva, već sačekajte da se situacija "slegne".

Vaga

Ostanite realni, iluzije bi mogle da vas poljuljaju. Ovo je idealan period da dobro razmislite o narednim koracima.

Škorpija

Mogli biste da se zapitate da li ste u nečemu pogrešili, što bi prouzrokovalo strahove kako privatne, tako i poslovne. Ostanite pribrani i fokusirani na dobre stvari.

Strelac

Nametaće vam se tuđa mišljenja. Mogla bi da vas sačeka vest u vezi sa poslom, ali savladajte sujetu i prihvatite savete saradnika.

Jarac

Bićete na nekoliko strana, što može da dovede do toga da ne znate čemu da se posvetite. Pratite osećaj i ne razmišljajte o negativnom.

Vodolija

Ne obazirite se na na zlonamerne komentare okruženja. Reč je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim, pa vam njihova mišljenja ne znače mnogo.

Ribe

Dolazite do trenutka da se pitate da li ćete manje vremena posvetiti privatnom ili poslovnom životu. Ipak, vaše ideje i mogućnosti da brzi i realno razmišljate pokazaće vam šta je za vas u toj situaciji najbolje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas