Oglas
· · Komentari: 0
astro

VIKEND HOROSKOP: Jarčevima dolazi posebna osoba, a dva znaka da vikend posbete samo sebi

Vikend horoskop poručuje da usporimo sa donošenjem odluka

1652352907_woman-7016047_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan

LJubav i pažnja koju dobijate od partnera vas ispunjava, imate osmeh na licu. Na poslu vam je potrebna koncentracije jer se može desiti da vas neko preduhitri i uzme zasluge koje vama pripadaju. Zato vikend iskoristite da se maksimalno odmorite.

Bik

Promene na poslu i cela situacija traži od vas da se suočite sa situacijom koja nije baš po vašoj volji. Ne žurite sa odlukom, za vikend se posavetujte sa starijom, iskusnijom osobom.

Blizanci

Svoje strahove i sumnje pokažite samo vašoj bliskoj osobi od poverenja. Može se desiti da za vikend neki članovi porodice iznesu laž vezano za vas. Ne nasedajte na provokacije.

Pročitajte još: Sutra će se poklopiti PETAK 13. i RETROGRADNI MERKUR: Samo JEDAN ZNAK neće brinuti, ostali nek se pripaze

Rak

Previše obaveza na poslu i u porodici. Sve je spalo na vas. Vi više nemate snage. Vikend neka bude posvećen vama.

Lav

Tenzija, ali pozitivna na poslu ne popušta. Vi više nego ikada imate snage! Radnu atmosferu prenećete i na vikend. Svesni ste da samo još malo i stižete do cilja.

Devica

Tako ste postavili stvari da sve obaveze kako privatne tako i poslovne završite u radnoj nedelji. U tome ste uspeli i ovaj vikend posvetite sebi i dragim ljudima. Duge šetnje će vam prijati.

Vaga

Odnos sa partnerom se smiruje. Polako uviđate gde ste grešili. Napokon ste poslušali partnera. Ovaj vikend samo njemu posvetite.

Škorpija

Sve što osećate i jeste tako. Celu radnu nedelju vas je vodila intuicija i niste pogrešili. Za vikend isto poslušajte intuiciju!

Strelac

Preispitujete odnos sa partnerom jer imate utisak sa vam ne prenosi sve informacije, a ne vidite razlog zašto je to tako. Za vikend obavite ozbiljan i iskren razgovor.

Pročitajte još: Jupiter ulazi u znak Ovna 10. maja posle 12 godina: Velika sreća očekuje ove horoskopske znakove

Jarac

Pripremite se za ovaj vikend jer vam univerzum šalje posebnu osobu u vaš život. Srećno!

Vodolija

Vaša energija je potpuno usmerena na dešavanja u vašoj porodici. To vam odvlači pažnju i niste posvećeni poslu. Porazgovarajte sa porodicom.

Ribe

Nikada vam bolje nije bilo na poslu. Potpuno se zadovoljni! Dane vikenda provedite u planu za narednu nedelju.

BONUS VIDEO

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas