Oglas
· · Komentari: 0
OVAN

Ovnom vlada paneta Mars, a pogledajte šta je ključno za pripadnike ovog horoskopskog znaka

LJutnja, bes, nasilje, vatra, požari, destrukcija... Kada ovome dodamo prisustvo Jupitera i Plutona dobijamo astrološku sliku koja ukazuje na to da svima, a naročito osobama čije je Sunce u Ovnu, ovaj period nije lak.

Depositphotos_6234724_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovnom vlada planeta Mars koja se sada nalazi u znaku Jarca. Ova pozicija je, astrološkim jezikom rečeno, egzaltirana, prenaglašena. Sve ono što Mars predstavlja u ovom periodu je u svom najjačem obliku.

Pročitajte još: Ne znate šta da kupite dami? Savetujte se sa zvezdama: LAVICI nakit, DEVICI parfem

Dragi naši Ovnovi moraju da troše energiju, da se kreću, znoje, kako bi izbegli eskalaciju besa, glavobolju, temperaturu i povrede.

Inače, skromnost im je nepoznata reč. Vole da imaju dovoljno svega kako bi mogli da troškare. Posesivni su, ali i širokogrudi. Ne postoji granica u tome šta bi sve uradili da budu u centru pažnje.

Moraju da kanališu energiju
Foto: Depozitfoto

Ovan je okružen brojnim ljudima, a najveću bliskost ostvaruje sa osobama sa kojima može da trenira ili radi. Druženja su aktivna i vesela, jer izbegava pasivnost. Prednost uvek daje igri koja ga zabavlja.

Ovnovi moraju da čuvaju glavu.

Pravi su radoholici, otvoreni, hrabri, svojeglavi i često veoma napeti ljudi. Zbog svoje brzopletosti i ishitrenosti upadaju u probleme, a na fizičkom planu, najčešće povređuju glavu i zube.

S druge strane, znak Ovna i planeta Mars predstavljaju sport, vojsku, proizvodnju, građevinu i sve vidove zanimanja u kojima se koristi fizička snaga. Osobe rođene u ovom znaku neretko biraju upravo ove profesije. Među njima ima i mnogo inženjera, vrhunskih sportista i sjajnih vojnika i oficira.

U zavisnosti od toga gde vam je Mars treba da birate i sport.

Višak fizičke energije, koji je ovim ljudima dat, može da dovede do niza problema, među kojima je najčešći neartikulisani bes, a neretko i prava agresivnost. Zbog toga, Ovan još od detinjstva mora da bude uključen u sportske aktivnosti što će mu omogućiti sticanje korisnih navika od kojih kasnije sve u životu može da mu zavisi.

Na ovaj način trošiće višak marsovske energije na konstruktivan način. Naime, ova energija ako ne stvara i ne proizvodi, onda krši i lomi. Pa tako, ovi ljudi, ukoliko ne ispoljavaju ovu energiju kontrolisano, ona se kao bumerang okreće protiv njih, što može da rezultira čestim fizičkim povredama tela.

Pročitajte još: Ovan na put treba da ide sa lavom, a pogledajte kakvo vam putovanje odgovara po horoskopskom znaku

O tome koji konkretan sport ili fizička aktivnost bi bili najkorisniji, govori položaj Marsa u natalnom horoskopu. Pa tako, na primer, za Marsa u Ovnu najbolja je teretana, ali i svi sportovi na otvorenom, u Biku fudbal ili ples, u Blizancima atletika ili boks, u Raku svi sportovi u vodi, u Lavu bilo koji sport, u Devici šah ali i fudbal, u Vagi individualni sportovi, u Škorpiji borilačke veštine, u Strelcu tenis i jahanje, u Jarcu odbrambene veštine kao i planinarenje, u Vodoliji košarka i svi grupni sportovi, u Ribama plivanje…

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas