Oglas
· · Komentari: 0

SUTRA JE 9.9: Moćan dan za numerologe - evo na šta bi trebalo da obratimo pažnju

Sutra je 9.9., a za ovakve datume numerolozi ističu da su posebni jer vlada magičan niz brojeva, u ovom slučaju to je niz 9-9. Predviđaju da ovaj dan može biti posebno uspešan i da možete na razne načine privući sreću u svoj život

1694186194_shutterstock_1484851394.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovaj dan je jedan od najmoćnijih u septembru. To znači da se na taj dan ne može sedeti skrštenih ruku. Pokušajte da završite što je moguće više prethodno postavljenih zadataka. Brojevi su povoljni za sve, pa nije važno šta radite. Jedino je važno je kako pristupate zadatku. Energija Devetke donosi jačanje snage, volju za pobedom i želju da postanemo bolji. Ovo je idealan dan za učenje, razvijanje intuicije i sticanje novih znanja. Mnogi će se osloboditi određenih strahova i nesigurnosti. Postaće slobodniji, nezavisniji i produktivniji.

Dan u kojem vlada niz 9-9 od vas očekuje da slušate i sledite svoje srce, jer jedino tako možete otkriti svoj put i poziv. Važno je da započnete nešto novo, da napravite prvi korak ka ostvarenju želje i da ojačate veru u svoje znanje i sposobnosti.

Ovo je sjajan dan za otpuštanje prošlosti i negativnih uspomena. Sve negativne misli i sećanja biće uspešno izbrisana ili izbledela. Ovo je vreme optimizma kada će mnogi od nas moći da gledaju u budućnost sa pozitivnim stavom.

Pokušajte da dovršite važne stvari. Na ovaj dan možete početi raditi nešto novo, ali bolje je da se prvo rešite onih projekata i poslova koji se ne mogu odložiti. Ovo je divan dan za ljubavne avanture i poznanstva. Obratite pažnju na romantične signale. Sjajan je dan za kupovinu, pa priuštite sebi nešto o čemu odavno maštate.

      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas