Oglas
· · Komentari: 0

2007. proglašena je NAJLEPŠOM DEVOJČICOM NA SVETU: Danas izgleda očaravajuće i poseduje milione (FOTO)

Zbog neverovatne lepote i danas privlači pažnju gde god da se pojavi

1656664038_najlepsadevojcica.png
Foto: Instagram/printskrin/thylaneblondeau
Oglas

Tilan Blondo 2007. proglašena je najlepšom devojčicom na celom svetu. Pre nekoliko dana pojavila se na reviji čuvenog brenda "Kenzo" tokom Nedelje mode u Parizu.

Tom prilikom, pojavila se u garderobi koju potpisuje ovaj čuveni brend. Celom odevnom kombinacijom dominirao je teksas, a posebno su bile neobične farmerke sa cvetnim motivima. Stajling je u velikoj meri podsetio na modu iz devedesetih godina.

Jednostavna bela majica i oversize teksas upotpunile su kombinaciju. Crvena torbica "razbila" je preovlađujuće plave tonove. Lepa Francuskinja pre nekoliko godina pokrenula je sopstvenu modnu liniju.

Pročitajte još: Ana KOKIĆ nikada iskrenije o svojoj KARIJERI: "To mi je dovoljno da jednog dana kažem MOJ ŽIVOT..." (FOTO)

Zanimljiv je podatak da skoro da i ne postoji brend čije zaštitno lice nije bila, a ispred objektiva je još od malih nogu.

Pročitajte još: Isplivali šokantni detalji iz života MAJKLA DžEKSONA: "Kralja popa" su dva puta pronalazili klinički mrtvog, imao je poremećeni um"

Lepotu je nasledila od poznatih roditelja, fudbalera Patrika Blonda i francuske glumice i TV voditeljke Veronike Lubri. U Parizu je porede sa čuvenom Brižit Bardo. Imala je svega 4 godine kada je započela manekensku karijeru i tada je bila deo revije Žan Pol Gotijea. Na prvoj naslovnoj strani pojavila se kada je imala 6 godina.

Verena je i uživa u ljubavi sa francuskim DJ-om Bendžaminom Atalom.

Pročitajte još: Milica PAVLOVIĆ predala tužbu protiv ANE NIKOLIĆ, a onda je usledio ŠOK ODGOVOR (VIDEO)

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas