Oglas
· · Komentari: 0

LJubavna priča Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nije počela slavno: "Nije me ni pogledala" (FOTO)

Đorđe i Saška pre nekoliko dana ostvarili su se prvi put u ulozi roditelja, a njihova priča nije imala dobar početak

1679819803_ami_g_12042022_0019.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Đorđe Đoković i Saška Veselinov izgovorili su sudbonosno "da" u septembru prošle godine, a pre samo nekoliko dana ostvarili su se u ulozi roditelja po prvi put. Saška je na svet donela dečaka po imenu Aleksadar, a Đokovići su priredili proslavu u čast novog člana porodice.

Međutim, početak ljubavi Đorđa i Saške nije bio idealan:

- Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: ''Ćao'', gledala je u telefon, nije me ni pogledala - ispričao je Đorđe jednom prilikom kako prenosi "Blic".

Saška je u emisiji "Amidži šou otkrila zanimljive detalje njihovog prvog sastanka:

- Naš prvi susret nije bio slavan. Posle tri nedelje smo razmenili brojeve, a tek kasnije se videli. Đole se toliko zagledao u mene kada smo šetali da je lupio nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam - otkrila je.

Ona je svojevremeno rekla kako od prvog dana nezvanično žive zajedno:

- Mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću." I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - izjavila je za "Telegraf", pa dodala:

- Svakako da radimo zajedno razne stvari po kući, ali pomoć je uvek dobrodošla. Ko kaže da ne voli pomoć, laže, nije normalan. Imam pomoć.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas