Oglas
· · Komentari: 0

Marinko Madžgalj uspeo je da ispuni POSLEDNJU ŽELJU: Napustio nas je pre sedam godina, a evo šta je uradio 20 dana pred smrt

Legendarni glumac i pevač izgubio je bitku sa opakom bolesti pre sedam godina

1679835727_marinko.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Marinko Madžgalj napustio nas je pre sedam godina izgubivši bitku s opakom bolešću, a njegove uloge i sećanje na njegov šarm, energiju i životnu radost će zauvek ostati.

Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta 2016. godine od raka pankreasa, s kojim se borio do poslednjeg dana.

"Večiti dečak", kako su ga mnogi zvali, ostaće upamćen po brojnim ulogama na filmu i u pozorištu, a njegovi bliski prijatelji i članovi porodice i dalje se ne mire sa velikim gubitkom.

Marinku je 2015. godine dijagnostikovan rak pankreasa, a o bolesti nije želeo da govori čak ni svojim najbližima. Usledila je prva operacija, a taman kada se pojavila nada da se njegovo zdravstveno stanje popravlja, usledile su teške vesti.

Lekari su mu saopštili da mu je ostalo još tri meseca života, a od tog momenta Marinko se trudio da svaki trenutak maksimalno iskoristi i radi ono što najviše voli.

Dok je išao na hemoterapije, uspevao je da snima seriju u Crnoj Gori, a trudio se da što više vremena provodi sa porodicom.

Upravo tada odlučio je da ostvari svoju dugogodišnju želju, koja je ujedno bila i poslednja.

Naime, Marinko je dvadeset dana pred odlazak na večni počinak uradio ono što je dugo želeo - krstio se u manastiru Ostrog.

Samo tri nedelje nakon toga, 26. marta 2016. godine, izgubio je tešku borbu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas