Oglas
· · Komentari: 0

"Može se reći da mi je srce zarobljeno": Tanja Savić o misterioznom dečku, pa se dotakla i Ane Nikolić - "Ne znam da li je ona ljuta na mene" (VIDEO)

Pevačica je istakla da voli da trenira

1679475088_tanja_savic_31122022_0010.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Tanja Savić ne krije da ponekad ima problem sa kašnjenjem, te je i na snimanje emisije "Nikad nije kasno" došla među poslednjima, pa je pripadnicima sedme sile priznala:

- Obično je to 10-15 minuta, ali danas sam baš preterala, dešava mi se i to. Ne mogu da se vadim na decu, ali frizer, beogradska gužva, deca, obaveze...

Leto se uveliko bliži, a Tanja redovno trenira. Ipak priznaje da nekada ne može da odoli kaloričnoj hrani:

- Volim da treniram. Teško me je naterati, ali kada vidim rezultate, posle me grize savest ako izostanem. To važi i za hranu, uglavnom prekršim ishranu nekim testom, masnom hranom, čokoladicama. Nisam baš striktna u tome - istakla je.

Nedavno je pevačica izjavila da joj je žao Ane Nikolić, a kako se koleginice međusobno ne prate na Instagramu, novinare je zanimalo da li su u svađi:

- Ako je praćenje na Instagramu toliko merodavno, onda sam sa mnogima u ratu. Pratim uglavnom neke psihologe i stranice o modi, tako da to nije merodavno. Ne znam da li je ona ljuta na mene, ja sam samo, kao prijatelj, dobronamerno sve pričala - bila je potpuno iskrena.

Na kraju se dotakla i svog ljubavnog života, pa priznala da je njeno srce osvojeno:

- Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega - otkrila je Tanja, pa dodala da se o njenim izborima i ljubavnom životu piše i priča javno.

Intervju možete pogledati u videu:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas