Oglas
· · Komentari: 0
BORAC

Džon Sena snimljen "u klještima" supruge, a bivša devojka Niki Bela je rekla šta misli o tome (FOTO)

MMA borac i glumac viđen na ulici sa suprugom koga ga drži uz bok!

1618469065_DzonSena.PNG
Foto: Instagram/ screenshot johncenaoffiicial
Oglas

Džon Sena (43) i supruga Šej Šariacade ponovo su snimljeni na ulici kako zaljubljeno hodaju držeći se za ruke.

Pročitajte još: U 70. godini izgleda kao devojčica: Neda Ukraden pokazala prirodni izgled bez šminke (FOTO)

Šej (31) je bila uz Džona tokom snimanja filma "Odred za samoubistvo" i tokom serija koje je snimao. Srećan par je viđen kako ide u restoran na ručak. Oni žive u Vankuveru i često se mogu videti kako šetaju držećis e za ruke.

Supruga ga uvek drži za ruku ili mišiće.

Džon Sena je uvek obučen u tesnu majicu ili jaknu, ona ga uvek dodiruje za mišiće ili ruke, a na konkretnoj slici borac nosi patike i flašu sa vodom, što sugeriše da ide ili se vraća sa treninga.

Šej i Džon su do sada uspevali da privatnost sačuvaju iza zatvorenih  vrata. Venčani su već šest meseci, a niko još nije uspeo da vidi burmu na njihovim rukama!

Pročitajte još: Ležerno i SEKSI izdanje glumice Jelene Gavrilović: Čizme do PREPONA i duboki šlic razvedrili dan Beograđanima (FOTO)

I samo venčanje, prošlog oktobra, bilo je privatno. Venčali su se na Floridi, a Šej je kanadski inženjer. Upoznali su se marta 2019. godine,na setu dok je snimao film "Igranje sa vatrom". Oktobra 2019. godine su se prvi put pojavili na crvenom tepiju na premijeri filma.

Niki Bela mu je poslala poruku za svadbu...

Džon Sena je bio veren sa zvezdom ženske borbe Niki Bela (37), ali su raskinuli 2018. godine posle šest godina zabavljanja. Kada se venčao sa Šej, Niki im je poslala čestitke sa rečima: "Srečna sam zbog vas!"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas