· · Komentari: 0
STIL

Frizer poznatih holivudskih diva otkriva najpopularniji TREND kada je kosa u pitanju - bićete oduševljeni (FOTO)

Britanski frizer Kris otkriva koji trend u frizuri će biti vodeću u narednom periodu.

1614967152_GFSFG.png
Foto: Printscreen / Instagram / chrisappleton1

Britanski frizer Kris Ejpleton, čovek koji je zadužen za frizure Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, otkrio je šta smatra najvećim trendom nadolazećeg razdoblja.

Pročitajte još: Fantastična prečica do lepših TREPAVICA: Uz OVU metodu imaćete DUŽE trepavice (VIDEO)

Kako kaže, to nije ni "bob frizura" a ni šiške. NJegov odgovor je jednostavan - frizura koja izgleda skupo. Reč je o negovanoj kosi od korena do vrhova, a pojam "skupoće" se odnosi i na takozvane "barbi kovrdže".

Dženifer je ta koja je na scenu vratila kratku bob frizuru, debele pramenove i visoki rep. Međutim, ovo su trendovi koji će ih zameniti.

Boja kose nije presudna!

Prema Krisu, u modu se vraćaju veličanstvene i glamoruzne kovrče, tzv. "Barbi". Ali to ne znači da nužno moramo svi postati plavuše, jer boja kose u ovom trendu nije presudna. Ono što je važno jeste: doteranost, glamuroznost i najvažnije - skupoća!

Skupoća se ne odnosi na materijalnu stranu, nego na efekat koji frizura treba da postigne. Skupo znači biti zdravo, negovano i stilizovano, objašnjava ovaj frizer.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.