Oglas
· · Komentari: 0
LUDA MODA

I dok jednima izgledaju kao SPRAVE ZA MUČENJE, poznati se utrkuju ko će da ih obuje: Lude štikle za 2021. (FOTO)

Modni dizajneri ne prestaju da nas iznenađuju

1615204228_158807762_915583635649750_5573290877401176064_n.jpg
Foto: Printscreen/Istagram
Oglas

Vrtoglavo visoke potpetice, cipla inspirisana žvakom, dupla cipela, čovečuljci na potpeticama samo su neke od novih ideja kojima poznati kreatori ne prestaju da nas ostavljaju bez teksta.

I dok jedan deo javnosti misli kako se moda danas graniči sa morbidnošću, mnoge poznate ličnosti se utrkuju da budu vlasnici baš ovakvih komada. Da li ste jedan od njih?

“Dvostruke čizme” Lejdi Gage

Lejdi Gaga kupila je par dvostrukih čizama koje je dizajnirao Kobi Levi, poznat po pametnom dizajnu cipela.

Pevačica je ovu obuću nosila 2011. godine nakon objavljivanja spota Born This Way, zbog čega je postala jedna od prvih poznatih osoba koja je Levijeve kreacije nosila na nogama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobi Levi (@kobilevidesign)

Štikle nadahnute Madonom

Kobi Levi nije samo dizajner koji stvara cipele za poznate osobe, već izrađuje i modele koji su njima nadahnuti.

Tako je stvorio par zlatnih potpetica s plavom kosom u repovima i mikrofonima, oponašajući stil koji je Madona nosila devedesetih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobi Levi (@kobilevidesign)

Platforme s biserima

Još neki izbori Lejdi Gage, sa svim njenim bizarnim odjevnim kombinacijama i obućom, ne smeju se propustiti.

Na jednoj svečanosti ona je doslovno zaslepela posmatrače biserima na štiklama s platformom. Pun efekat je postigla i odećom, frizurom i šminkom nadahnutom junakinjom iz Letopisa Narnije.

Cipele inspirisane žvakom

Iako možda deluje poput uobičajenog modela cipela, jedinstven detalj upravo je štikla u obliku žvakaće gume koja se zalepila.

Kobi Levi je rekao je da su ga nadahnuli oni trenuci kada nagaziš komad žvake na podu, pa je ovekovečivši situaciju, dobio inspiraciju za novi model cipele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobi Levi (@kobilevidesign)

 


Duple cipele

Ove dvostruke čizme izradio je Luk Arts koji je ljubav prema cipelama razvio još kao tinejdžer, a nakon završetka fakulteta radio je s nekoliko modnih marki.

Složene, odnosno dvostruke cipele njegovo su najnovije dizajnirano delo i ručno su izrađene za kolekciju Blue Days to be a Girl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luc Aarts (@luc_aarts)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas