Oglas
· · Komentari: 0
veze

Koje teme bi trebalo da izbegavamo na početku veze?

Kada se upustite u ljubavnu avanturu sa nekim, mnogo toga vam je o datoj osobi nepoznato.

1629547810_Depositphotos_160751656_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Činjenica je takođe da različiti parovi, napreduju različitim tempom i da je neke teme lakše a neke teže preći. Sve što želite da znate o svom voljenom, s druge strane morate biti spremni i da podelite sa njim. I mada je na listi milion tema postoje neke koje stručnjaci tvrde da bi trebalo da izbegavate u prvoj godini veze.

Glavni razlog je taj, što je za njih potrebno da veza dođe do određene tačke, odnosno da postane ozbiljnija. I mada se mnogi ne slažu sa tim da bilo koja tema bude "zabranjena" u vezi na njemom početku, oni koji stoje iza ove tvrdnje veruju da su to teme o kojima ako se prerano razgovara, mogu biti fatalne za vezu.

Pročitajte još: Kako prepoznati MATERIJAL za brak? Jedno pitanje rešava sve

Teme u vezi sa partnerovom prošlošću

Iznenadiće vas možda da je istorija zabavljanja i veza iz prošlosti vašeg partnera nešto na šta ne bi na početku veze trebalo da trošite mnogo vremena. Razlog je taj što imamo običaj da na osnovu dobijenih informacija formiramo mišljenje o osobi sa kojom se viđamo, a koje ne mora da se podudara sa njenom suštinom. To što neko u prošlosti nije bio spreman da se obaveže prema osobi sa kojom je bio u vezi, ne znači da nije sposoban da to uradi sada sa vama.

Teme o braku

Mnogi parovi u jednom trenutku započinju temu o podizanju stvari na viši nivo. I mada je to individualno, stručnjaci tvrde da o tome ne bi trebalo pričati u prvih godinu dana veze. Pre nego što započnete ovu temu potrebno je da dovoljno upoznate jedno drugo, da provedete dovoljno vremena zajedno kao i da prođete kroz određene situacije. Ono što ne želite je da preuranjeno pričate o nečem u čemu sebe ne vidite.

Pročitajte još: Da li više VARAJU iskusni MUŠKARCI ili oni koje "spopada" neka žena?

Teme o zajedničkom životu

Ideja o zajedničkom životu je ta koja se takođe javlja obično nakon godinu dana veze. Slična kao veridba i ova tema ne bi trebalo da se razmatra ako par nije proveo dovoljno vremena u toku date godine zajedno, i ako među njima još uvek postoje nepoznate stvari. Ovo je važan korak i sa njim ne bi trebalo da se žuri.

Teme o porodičnim situacijama

Porodica je važna i o njoj svakako treba da se razgovara. Međutim stvari o svojoj porodici ne bi trebalo da otkrivate svakom na koga naiđete. Ako niste sigurni da li će vaša veza potrajati, važne i osetljive teme koje se tiču vaše porodice bi trebalo da izbegavate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas