· · Komentari: 0
USPOMENE

Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Sada je svakodnevno gledamo u popularnoj seriji.

1617204431_MILICA-MILA.png
Foto: Printscreen / Instagram / milicamilsaisakovic

Milicu Milšu već neko vreme pratimo u popularnoj tv seriji "Igra sudbine", gde glumi lik Ade Kanački. 

Intervju sa Milicom možete pročitati OVDE.

Pročitajte još: Dobila svetsko priznanje: Sloboda Mićalović je najlepša prirodna glumica (FOTO)

Pored ove zapažene uloge, Milica je zaigrala u mnogim pozorišnim, filmskim i serijskim ulogama. Publika je najviše pamti po ulogama Lare Simonović u seriji "Srećni ljudi" i Ivone u "Boljem životu", a glumila je još i u brojnim projektima kao što su: "Bela lađa", "Porodično blago", "Tesna koža" i još mnogi drugi.

Evocira sećanja na mladalačke dane

Ona je na Instagram profilu podelila sliku iz mladosti, uz komentar: "Kad Žarko nađe sličicu...", označivši supruga Žarka Jokanovića u opisu fotografije.

Fotografija je do sada skupila preko sedam hiljada lajkova, a u komentarima je dobijala samo pozitivne komentare. "Najlepša bila i ostala", "Oduvek najlepša", "Kraljica" - bili su samo neki od brojnih komentara.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.