· · Komentari: 1
DRUŠTVENE MREŽE

ŠER isprozivali BESNI pratioci: POTREBNA si domovini, KIM KARDAŠIJAN je JERMENSKA KRALJICA!

"Ovo je nedolično!" i "Potrebna si domovini"! Ovakvim i sličnim komentarima su obožavaoci svetske zvezde Šer ocenili njen novi izgled.

1603440480_sher.PNG
Foto: Instagram/ screenshot cher

Šer (74) se nedavno pojavila obučena kao Indijka, na šarenim jastucima i pokrivena ružičastom indijskom maramom preko glave. Posle ove fotografije i jezivih prozivki i komentara, pevačica više nije objavila ni jednu drugu fotografiju.

Pročitajte još: Elegantna, odmerena i uvek u trendu: Ovaj stajling Dženifer Lopez izazvao je lavinu komentara (FOTO)

Međutim, njen izgled ne bi bio problem da slavna pevačica nije jermenskog porekla. Upravo su zbog toga njeni obožavatelji bili zgranuti zašto nije stala u odbranu svog naroda.

"Jermenska deca su postala izbeglice posle azerskih bombi", piše u jednom komentaru.

"Imate ogroman uticaj na svetsku javnost - iskoristite ga", napisao je drugi.

Imaš 1,7 miliona pratilaca - iskoristi to!

"Potrebna si domovini, iskoristi resurse koje imaš!", napisao je treći.

"Prati te 1,7 miliona ljudi, pomozi Jermeniji", piše u komentaru ljutog pratioca.

Međutim, Šer je ostala hladna prema svim ovim komentarima i jedina aktivnost koju je preduzela u prethodnom periodu je promocija njenog novog parfema.

Pročitajte još:  Ovo je NAJPLAĆENIJA GLUMICA na svetu: Prestigla je čak i Anđelinu Džoli

Foto: Instagram/ screenshot kimkardashian

I dok obožavatelji prozivaju Šer, u isto vreme Kim Kardašijan nazivaju "jermenskom kraljicom". Ova rijaliti zvezda i poslovna žena je učinila mnogo na promociji Jermenije i finansijski pomaže svoju maticu.

Kim se lično založila da SAD priznaju genocid nad Jermenima.

Lično se založila da se u američkom kongresu donese deklaracija da su Turci nad Jermenima izvršili genocid.

Ona je i svoju decu vodila u Jermeniju i krstila ih u pravoslavnoj crkvi. Zbog toga je na društvenim mrežama, pre nekoliko dana, dobila brojne čestitke povodom rođendana.

Pročitajte još: Kanje Vest čitav dan objavljuje IKONE SVETOG ĐORĐA I ARHANGELA MIHAILA - čeka se komentar Kim Kardašijan

I njen suprug Kanje Vest je veliki poštovalac pravoslavlja i jermenske kulture, što obilato deli sa svojim pratiocima na društevnim mrežama. Naime, prve noći kada je počeo sukob Jermenije i Azerbejdžana Kanje je na Tviteru objavio više od 40 fotografija pravoslavnih jermenskih ikona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.