Oglas
· · Komentari: 0
Rolag Garos

Sinoć se Novaku Đokoviću POKLONIO ceo svet, ali Tviter GORI zbog supruge Jelene (FOTO)

Novak Đoković je još jednom pokazaokoliko je veliki!

1623489932_jelena-djokovic.JPG
Foto: Tviter Printscreen
Oglas

Srpski teniser Novak Đoković još jednom je pokazao koliko je veliki sportista, nakon pobede nad velikim rivalom Rafaelom Nadalom na Roland Garrosu, ali jedan aplauz, povici i jedno srce najboljem na svetu su sigurno najdraži.

Naime, Novaka je sve vreme tokom meča vatreno bodrila supruga Jelena Đoković, a kamere su se često zaustavljale na njoj i snimile njene reakcije.

@jelenađokovic @ĐokerNole ❤️ pic.twitter.com/ro4ax00f2g

— 🌟STELLA🌟 (@zvezdana_1609) June 11, 2021

Jelena je sinoć navijala, vikala, gestikulirala, a na kraju se naravno široko nasmijala pa su o njenim reakcijama uveliko priča na društvenim mrežama.

"Molim vas da ne zaboravimo ovu nevjerovatnu i prosto čudesnu ženu, koja je uvek uz Novaka, proživljava i diše za svaki poen", napisao je jedan korisnik Twittera uz Jeleninu fotografiju.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ https://t.co/wr83njfEKl

— Jelena Đokovic (@jelenađokovic) June 12, 2021

Jelena je vikala "Idemoooo!", "Bravooo!" i druge poznate povike, a na kraju epske borbe s Nadalom nasmejana je prstima pokazala srce u pravcu Novaka.

Novak Đokovic will go for his 19th Grand Slam 🔜 pic.twitter.com/0JNNqkhc56

— US Open Tennis (@usopen) June 11, 2021

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas