· · Komentari: 1
MIRIS TELA

Žene traže partnere čiji je PRIRODAN MIRIS DRUGAČIJI od njihovog, a evo koje su još stvari KLJUČNE

Kada biraju partnere, žene nesvesno posvećuju puno pažnje ovim karakteristikama.

1603461373_Depositphotos_9725480_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Novo istraživanje otkrilo je da su ženama najprivlačniji muškarci koji mirišu potpuno drugačije od njih, ali su im fizički najsličniji.

U ovom slučaju, aplikacije za spojeve nisu od neke koristi, kažu stručnjaci koji su tokom istraživanja ženama dali majice koje su nosili različiti muškarci, a trebale su da odgovore koji im je miris najprivlačniji. Sve su se odlučile za prirodan miris tela koji se potpuno razlikuje od njihovog.

Pročitajte još: Muškarci su baš ZALJUBLJIVI, ali OVOLIKO!

Takođe su otkrili da će žene uvek pre da primete muškarca koji ima sličnu ili potpuno istu boju očiju kao njihov otac. 

Iako mnogi misle da fizički izgled nije bitan, istraživanje objavljeno u "Personality and Individual Differences" magazinu, pokazalo je da je savršen partner od žene viši tačno 21 centimetar.

Foto: Depozit

Možda vole da je miris tela drugačiji od njihovog, ali žene će muškarca smatrati privlačnijim ako zvuči isto kao one. Kanadski naučnici snimili su glasove 30 volontera i pitali ih da se međusobno ocene od 1 do 9. Svi su bili više naklonjeni onim glasovima koji su imali sličan naglasak i izgovor kao oni sami.

Pročitajte još: Četiri razloga zbog kojih bi SVAKA ŽENA trebalo da napravi PRVI KORAK

Još jedna karakteristika ima veliku ulogu u biranju partnera - duge noge! Istraživanje objavljeno u magazinu "Royal Society Open Science" pokazalo je da žene, ali i muškarci vole kada suprotan pol ima duže noge.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.