Oglas
· · Komentari: 0

BILE SU NAJLEPŠE BLIZNAKINJE NA SVETU: Postale su popularne zbog svojih specifičnih očiju, a evo gde su i šta rade danas (FOTO)

Bile su popularne širom Amerike, a njihova majka je znala da su posebne čim su se rodile

1713181639_Foto-Printscreen-Instagram-megan_morgan_truebluetwins.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - megan_morgan_truebluetwins
Oglas

Amerikanka Stefani Bojd 6. juna 2011. na svet je donela bliznakinje - Megan i Morgan, a odmah po rođenju bilo je jasno da se devojčice izdvajaju. Imale su upadljivo plave oči koje su u kontrastu sa njihovom zift crnom kosom i tamnom bojom kože, što im je dalo vrlo upečatljiv izgled. Da sve bude još neobičnije, jedna od njih rođena je sa heterokromijom, stanjem koje podrazumeva različitu boju očiju - jedno oko joj je plavo, a drugo tamnosmeđe.

Stefani je fotografije svojih ćerkica prvi put podelila na Instagramu 2015, a bliznakinje su momentalno postale internet senzacija! Ona im je dala nadimak "Trueblue twins" koji se zadržao do dana danas i po kome su prepoznatljive, zapravo isti je postao svojevrstan brend.

Lepe sestre su ubrzo postale veoma popularne širom Amerike, pa i svet, i još u ranom detinjstvu otpočeli su njihova modeling karijera i građenje imidža na društvenim mrežama. Ubrzo su proglašene najlepšim bliznakinjama na svetu.

Devojčice su boju očiju nasledile od majke, koja je iz sopstvenog iskustva dobro znala kako da odećom istakne njihovu najveću prednost. Kontinuirano je delila fotografije svojih ćerkica, kako one profesionalne, tako i one spontane iz privatnog života, pa danas Megan i Morgan imaju gotovo milion pratilaca.

One će u junu ove godine napuniti 13 godina i već su izrasle u lepe tinejdžerke koje i dalje plene pažnju neobičnim izgledom. Popularne su na svim socijalnim platformama, a akcenat su pored Instagrama, stavile i na TikTok. O tome koliko su sestre popularne možda najbolje svedoči činjenica da su inkasirale oko 5 miliona dolara, iako su godinama udaljene od punoletstva.

Kao u slučaju većine dečjih zvezda, i roditelji ovih malih lepotica dobijaju kritike da "eksploatišu svoju decu". S druge strane, Stefani i Lovel, njihovi majka i otac, tvrde da devojčice uživaju u detinjstvu i slavi i da žive i igraju se kao i sva druga deca.

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas