Oglas
· · Komentari: 0

Sanjali ste da ste dobili ili dali OTKAZ? Evo šta vam podsvest poručuje

Značenje sna nema veze sa stvarnim dobijanjem otkaza

1679654196_shutterstock_1132446590.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovaj san je gotovo isti ako sanjate da vas proganjaju čudovišta. Ako sanjate o otkazu, to je daleko od značenja da će se to dogoditi u stvarnom životu.

To je bizaran san. Sve u svemu, ovaj san simbolizuje veliki prosperitet koji vam dolazi. Zavisi od toga kako će se to dogoditi takođe može značiti da kontrolišete svoj život.

Sanjati da dobijate otkaz na poslu

Ovaj san upozorava da ćete uskoro doživeti dobre promene. Ova promena je povezana sa profesionalnim, finansijskim ili čak rešavanjem nečega što vam smeta.

Dakle možete biti oduševljeni jer će vam šta god da promenite puno pomoći. U konkretnijem tumačenju je iznenađenje koje osećate kada dođe do ove promene. Ali naravno, ovo će biti prijatno iznenađenje.

Sanjati da neko dobija otkaz

Kada vidite da je neko otpušten u snu, ovo simbolizuje dolazak dobrih vesti. To je poruka iz podsvesti da morate biti spremni da se suočite sa problemima koji će doći uskoro.

To je upozorenje zbog kog morate obratiti pažnju i morate se pripremiti za sve što će doći. Otpuštanje nekoga koga ne poznajete u snu, može značiti da nekome treba vaša pomoć toj osobi će trebati pomoć u vezi finansija ili čak saveta. Počnite da obraćate pažnju na ljude oko sebe i pokušajte da se saosećate, možda toj osobi već treba pomoć, ali vas nije pitala.

Sanjati da prijatelj dobija otkaz

San u kome otpuštaju vašeg prijatelja znači loše vesti. Neko koga poznajete i sa kime imate dugu istoriju povrediće vaša osećanja neočekivano i intenzivano.

Morate držati distancu kako bi se razočaranje smanjilo i bilo previše bolno. Zavisi od toga koliko znate o ovom prijateljstvu. Možda ćete imati vremena da ih upozorite.

Sanjati da dajete otkaz

Ovaj san predstavlja nešto lepo. Znači da možete odmah da promenite posao, ali nemojte da se bojite, čvrsto se suočite s tim! To je takođe izazov koji je za vas neophodan.

Ovaj san vam takođe pokazuje nešto što vam se nikada nije dopalo i to znate. S druge strane, ovaj san znači da ste odlučni da donesete veliku odluku, da je ona prava za vaš život.

Sanjati da nekoga otpuštate

Kada postanete šef, imaćete autoritet. Imate moć da otpustite nekoga. Ako se to dogodi u snu, onda to simbolizuje vašu odlučnost i snagu. Ovaj san pokazuje da ste čvrsta osoba i da dobijate sve što želite.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas