Oglas
· · Komentari: 0
TRIK

Umara vas traženje mačke? Vlasnica otkrila kako uvek može da pronađe svog ljubimca, čak i ako u tom trenutku negde spava (VIDEO)

Vlasnica je objasnila da njen mačak mora da zaštiti svakoga ko uđe u kupatilo jer to smatra najranjivijim mestom za čoveka.

1615988125_maca.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / ViralHog
Oglas

Ako ste vlasnik mačke, onda sigurno znate koliko ih je teško pronaći kada se sakriju. Ali jedna žena otkrila je genijalnu metodu pomoću koje uvek pronađe svog ljubimca i podelila ju je na društvenim mrežama.

Kada ju umori traženje mačka ode u kupatilo i zatvori vrata. Samo nekoliko sekundi nakon toga, mačak se magično stvori pred vratima.

Pročitajte još: Kupus, šargarepa, brokoli? Koje POVRĆE pas sme da jede, a koje ne?

Vlasnica je objasnila zašto njen trik uvek upali.

- Moj dvogodišnji mačak Alfa ne dopušta da zatvaramo vrata u kući, a posebno vrata od kupatila. Ko god uđe u kupatilo, Alfa će početi da mu kuca na vrata u roku od četiri sekunde. Čak iako to znači da mora da se probudi. On mora da zaštiti sve koji ulaze u kupatilo, koje smatra najranjivijim mestom za čoveka - objasnila je vlasnica.

Pročitajte još: Naučite svog psa kako da se ponaša: Evo šta treba da uradite da vaš ljubimac ne bi lajao noću

Ako imate sličnih problema sa svojom mačkom, svakako isprobajte ovaj trik.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas