· · Komentari: 0
korisno

Da li želite da sakrijete ili nagalasite OBLINE? Šta treba da nosite

Kao i za sve ostalo, postoje načini kako nešto može lepše ili ružnije da stoji

1604589502_Depositphotos_140330338_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Ženske obline treba slaviti i isticati, ali treba znati kako se to sa ukusom radi. Kako da napravimo razliku između ta dva, kao i kako da prikrijemo deo tela koji mnoge dame možda ipak žele da stave u drugi plan pomaže nam modna stilistkinja Mikejla Erlanger.

Naime, ova dama koja sarađuje sa holivudskim zvezdama poput Dženifer Hudson, Hilori Svonk i Lupitom NJongo, zna sve tajne lepog odevanja i nesebično ih deli. Za sve one koji imaju “problem” sa širokim kukovima ona otkriva nekoliko caka kojima se možete služiti kada pravite svoje modne kombinacie.

Pročitajte još: CIPELE o kojima treba dva puta da razmislite: Mogu ozbiljno da naškode stopalu

Kako sama kaže svi u ormaru imamo odevne komade koji vizuelno smanjuju kukove i koji su uvek u modi, samo treba da znate kako da ih nosite.

Šta nositi ako želite da sakrijete obline?

Duboke pantalone

Lagana tkanina i postavljeni džepovi na elegantnim i dubokim pantalonama su idealan pogodak! Ne samo da će  suziti bokove, već će u njima i noge izgledati tanje.

Foto: Deposit

„Pencil“ suknja

Ovaj klasični kroj suknje, koji nikad ne izlazi iz mode, laska bokovima više i bolje od bilo kog drugog odevnog komada. Birajte modele koji padaju taman do kolena i ne sužavaju se preterano pri dnu. Ravni ili zvonasti kroj najbolji je odabir za žene sa širim bokovima.

Foto: Deposit

Pročitajte još: Negovane OBRVE: Jednostavan recept od samo dva sastojka

Svila

Najveća prednost svilenih, ali i satenskih komada je upravo to kako padaju na telu! Lepršava i prozračna tkanina lagano će prekriti sve kritične zone, ali i izdužiti celu siluetu. Haljine, pantalone i suknje od svile apsolutno su najbolji odabir za sve devojke zaobljene figure.

Šta nositi ako želite da istaknete obline?

Haljina na preklop i kratak džemper

Ovi komadi znaju da naglase u pravoj meri ženske obline. Ispod džempera možete da nosite košulju ili tanju, vunenu haljinu.

Skinny farmerke

Možda vam se ne čini da je tako, ali ženama s oblinama od svih modela džinsa, najbolje stoji skinny, a pogotovo oni modeli koji imaju visok struk.

Foto: Deposit

Pročitajte još: ISPRAVITE KOSU bez prese i fena: Ova tehnika je zaludela ŽENE (VIDEO)

Cigaret pantalone

Pantalone s visokim strukom od viskoze ili nekog svilenkastog materijala mogu da izgledaju vrlo sofisticirano i elegantno, posebno ako ih sparite s klasičnim salonkama i atraktivnom bluzom ili džemperom.

 Kaiš

Ako želite da stvorite iluziju tankog struka, najbolji način da to uradite je da stilizujete outfit kaišem. Bilo da nosite haljinu, suknju ili pantalone. Kaiš će naglasiti vaš struk na najbrži i najlakši način.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.