Oglas
· · Komentari: 0
princeza

Kejt Midlton skrenula svu pažnju: Blistala u haljini do poda, a o njenom struku govorilo se i u jutarnjem programu (FOTO)

Domaćin jutarnjeg programa Ričard Madelei izazvao je veliku reakciju gledalaca komentarom o Kejt Midlton.

1634569681_profimedia-0638500023.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Princeza Kejt Midlton još jednom je oduševila sve na pojavljivanju za vreme vikenda. Kejt je obkla pravu princeza haljinu koja je savršeno istakla njen struk, a o kome se govorilo i u jutarnjem programu. Sva pažnja bila je usmerena na prelepu Kejt.

Gledaoci emsije "Dobro jutro, Britanija" nisu bili zadovoljni načinom na koji se piriča o Kejt Midlton.

Domaćin jutarnjeg programa Ričard Madelei izazvao je veliku reakciju gledalaca komentarom o Kejt Midlton.

Naime, Kejt Midlton se sa suprugom princom Vilijamom pojavila na dodeli nagrada Earthshot Prize u nedelju,  voditelj Ričard je umesto toga fokus stavio na Kejtin „sicćušni, sićušni struk“.

Foto: profimedia

Pročitajte još: Kako izgleda to kada se sastanu DVE IKONE STILA? Jordanska kraljica i najbolje odevena žena sveta ponele vanvremenske komade odeće (FOTO)

- Ona je tako vitka, zar ne -  rekao je koleginici, na šta je ona odgovorila da Kejt izgleda apsolutno sjajno. Potom je Ričard dodao: "Mali, sićušni struk."

Ričardov komentar o Kejtinom struku nije se svideo gledaocima, a nekoliko je na Tvitter podelilo svoja razmišljanja.

- Dakle, svi razgovori o životnoj sredini i snimanju Zemlje, a Ričard govori o veličini Kejtinog struka!, prenosi britanski Hello.



 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas