· · Коментари: 0
ПАРФЕМ

Сензуалне мирисне ноте: Како одабрати ПАРФЕМ који ће вам ИДЕАЛНО ОДГОВАРАТИ

Има ли шта женственије и сензуалније од мириса који остаје иза жене чак и када она напусти просторију?!

1594975772_Depositphotos_69685589_s-2019.jpg
Фото: Депозит

У ситуацији у којој индустрија лепоте избацује нове мирисе готово свакодневно, тешко је изабрати прави парфем. Али ако размислите о свом карактеру и поруци коју мирисом желите да оставите, моћи ћете лакше одредити одговарају ли вам више дискретни или јачи мириси.

Прочитајте још: Удобно и модерно: Ово је НАЈПОПУЛАРНИЈИ МОДЕЛ сандала овог лета

“Када сте млађи одређени мирис повезујете са својом или мајкама својих пријатеља. При одабиру мириса одабирете онај који ће истаћи вашу личну енергију и харизму, каже Јацqуелине Азриа, модна директорица у Wомен’с Хеалтху.

Фото: Депозит

Пронађите свој мирисни идентитет. Размислите о својој особности и порукама које желите да пошаљете. Ако сте тајанствени и секси, одаберите сензуалне ноте јасмина, ћилибара или сандаловине. Ако сте тип за забаве и авантуре, за вас су освежавајући цветни мириси на бази божура или љубичице.

Прочитајте још: Ово ће се свима допасти: Узмите БРУСИЛИЦУ и направите нокте са МИНЕРАЛИМА (ВИДЕО)

Носите га свуда са собом. Малу бочицу можете држати у џепу капута, торбици или аутомобилу. Изврстан пример за то су Францускиње које се без парфема осећају као да су голе.

С друге стране, има ли шта женственије и сензуалније од мириса који остаје иза жене чак и када она напусти просторију?!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.