· · Коментари: 0
ЖУРКЕ

Епидемиолози упозоравају на НОВО БУКТАЊЕ КОРОНЕ! Млади одлазе на КОВИД ЖУРКЕ, а за све су криви ХРВАТИ

Међу увезеним случајевима највише је млађих од 24 године и свима је заједничко "партијање" на плажи Зрће.

1596913209_PartyKybl.PNG
Фото: Youtube/ screenshit PartyKybl

Таман су мислили да су се ослободили заразе, а млади кренули да шире корону! Словеначки епидемиолози упозоравају да би могла поново да букне епидемија у ово земљи, јер се појављују "импортирани случајеви" из Хрватске.

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Прочитајте још: ХАОС! Након отворених граница, на плажама КОЛАПС, људи чекају ПО ДВА САТА У РЕДУ (ВИДЕО)

Портал "Ezadar.net" преноси да је у последњих неколико дана у Словенији забележен 21 увезен случај короне и да их је пола дошло из Хрватске. Ово је изјавила Марта Гргич Витек, епидемиолог Националног института за јавно здравље.

Сви заражени су били на журкама на Пагу!

Међутим, занимљиво је да сви ови увезени случајеви из Хрватске имају мање од 24 године. Они су путовали у Хрватску ради дружења, забаве и масовног окупљања. Кључна локација на којој су млади Словенци "покупили" корону је острво Паг.

Не зна се ко пије ко плаћа Фото: Youtube/ screenshot Bruno Horvat

- Реч је о младима који одлазе у клубове и на масовна дружења где се не придржавају правила физичке дистанце иако сами локалци на острву нису проблематични - истакла је Гргич Витек.

Шта се то налази на Пагу па шири заразу? Зрће!

Немачки и чешки медији нашироко пишу о ковид журкама на плажи Зрће!

Наиме, словеначки медији су претходне недеље детаљно преносили текстове из немачких и чешких новина о њиховим туристима који су се заразили у Хрватској, односно на поменутој плажи Зрће.

На плажи Зрће се налази велики број клубова и дискотека у којима се млади забављају од јутра до бесвести уз обилно точење алкохола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

911 we‘re on fire 🔥 #zrce #Croatia #Novalja #papayaclub #girls #summervibes #afterbeach

A post shared by jenn⚡️ (@jnnfrjenn) on

Прочитајте још: ИСТИНИТА ПРИЧА: Три месеца ЖИВЕО НА АЕРОДРОМУ о трошку авиокомпаније, па рекао: Идем сада кући!

Зрће иначе називају и "хрватска Ибица", а словеначки инфектолози су позвали младе Словенке и Словенце да се уздрже од путовања у околне земље због забаве и да се придржавају прописа и одржавају хигијену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.