· · Коментари: 0
ДРАМА

Тања Савић се разводи након 11 година брака: Нећу више да ћутим, блокирали су ми позиве!

Популарна певачица проживљава праву драму, јер јој супруг не дозвољава да види децу

1597045048_svadba_vila_02052019_00124.jpg
Фото: Атаимагес

Тања Савић одлучила је да након 11 година стави тачку на брак са Душаном Јованчевићем, који јој је синове одвео у Аустралија, а сада нема могућност да их види ни преко видео позива.

Прочитајте још: Овде сунцобран и лежаљке НЕ ПЛАЋАТЕ, хране има КОЛИКО ЖЕЛИТЕ, а за децу је све БЕСПЛАТНО (ФОТО)

Прочитајте још: Тања Савић објавила ЕМОТИВАН снимак синова (ВИДЕО)

Прочитајте још: "Било је страшно тешко, али моја мајка је највећи ХЕРОЈ": Лав описао ПОСЛЕДЊЕ ТРЕНУТКЕ живота Исидоре Бјелице

Певачица синове није видела од априла, а након што не може ни да се чује са њима, одлучила је да правду потражи на суду. - Логично је да ћу тражити развод брака. Разумите ме да нећу више ништа да имам са таквим човеком. Сада на све начине покушавам да вратим своју децу у Србију, јер немам други начин да дођем до њих - изјавила је Тања и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моје љубави највеће. Све чиним да ми дођете у загрљај. Особа сам која крајње осуђује неправду. И свака начињена штета не може, а да прође некажњено. Има већ 5 дана како нисам чула њихов глас. Када контактирам породицу, сви игноришу. Где ће им душа. Ако покушавам да позовем поново, они ме блокирају. Није ни чудо што се Цорона дешава људи, све је отишло у пропаст. Ја више не могу да ћутим.Нека сви већ једном знају шта ми је учињено! #тањасавиц #синови #мајка #љубав #правда

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

- Са синовима сам у почетку комуницирала преко Вибера, али већ пет дана ми муж не допушта да их чујем, ни да их видим преко видео-позива. Не могу да верујем да је Душан толико посесиван и себичан, да мисли да су деца само његова. Не сме тако да се понаша, ма какав био наш однос.

Прочитајте још:  ПРОМЕНИЛА ЈЕ ИМЕ И ПРОФЕСИЈУ: Ево како данас изгледа и чиме се бави чувена МАДАМ ПИАНО (ФОТО/ВИДЕО) 

Нас двоје смо у браку провели 11 година и никада нисам помислила да би овако нешто могао да ми уради. Очигледно мушкарци ударају тамо где жену највише боли, а у мом случају, то су деца - додала је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.