Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

РЕГЕНЕРАТОР ИЛИ МАСКА ЗА КОСУ: Ево како да знате шта је вама потребно

Многима се чини да је прање косе нешто толико основно и једноставно, да не постоји исправан или погрешан начин за то, али стручњаци за косу тврде да је истина мало другачија.

1597582636_females-1450050_1280.jpg
Oglas

Сви причају о томе како је редовно наношење маске и регенератора кључ лепе и неговане косе, али заборављају да је све то бесмислено ако смо предходно шампоном потпуно исушили косу.

Прочитајте још: ВАЖНО је очистити ЧЕТКУ ЗА КОСУ: Ево на који начин најбоље одстранити БАКТЕРИЈЕ

Ако сте се питале када требате користити маску, а када регенератор и да ли су вам потребна оба средства - имамо све одговоре. 

Не користите производе за косу један за другим!

Иако ће вас многи уверавати како би при сваком прању требало користити користити шампон, регенератор и маску, то је потпуно нетачно.

Фото: Депосит

Прочитајте још: ДОМАЋЕ МАСКЕ које ће ОШТЕЋЕНОЈ КОСИ помоћи да врати ЗДРАВ И ЛЕП ИЗГЛЕД

Вашој коси никако нису потребни ови производи један за другим, а оштећеност и третираност косе одређују шта је вама заиста потребно.

Ако имате здраву и сјајну косу оно што вама треба је регенератор након сваког прања, а маска евентуално сваке две недеље.

Прочитајте још: Савети за негу КОВРЏАВЕ ИЛИ ТАЛАСАСТЕ КОСЕ: Потребно јој је више него што смо мислили

Уколико вам је коса сува и оштећена потребна вам је маска. Након сваког прања косу намажите маском и затим исперите. Регенератор вам није потребан док се коса не оправи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas