Oglas
· · Komentari: 0
kosa

VAŽNO je očistiti ČETKU ZA KOSU: Evo na koji način najbolje odstraniti BAKTERIJE

Na četkama se, osim kose, nakuplja i mnogo bakterija, a često zaboravimo da ih očistimo.

1597492740_hairdresser-4682950_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

U proseku nam dnevno opadne oko 100 vlasi, a osim toga na četkama za kosu ostaje naša koža, ulja, prljavština i proizvodi koje koristimo poput laka i gela.

Pročitajte još: Da ODEĆA DUŽE TRAJE: Pratite ove SAVETE

Mnogi ne održavaju četke kako treba - uglavnom samo očiste od kose koja se zadržala na njoj, ali na taj način neće se ukloniti i prljavština. Uz ovih nekoliko jednostavnih koraka održavajte svoje četke.

Dnevno opadne oko 100 vlasi.

Prvo pročešljajte četku tankim češljem ili dugačkom iglom kako biste izvukli svu kosu koja se zadržala na njoj. Zatim napravite mešavinu tople vode i malo šampona koji koristite za kosu. Ako želite, možete u mešavinu dodati i malo sode bikarbone.

Pročitajte još: Trikovi za DUŽE TRAJANJE PREPLANULOG TENA: Ova tri saveta će vam pomoći

Četku potopite otprilike 30 minuta u smesi koju ste napravili, a zatim uzmite staru četkicu za zube i iščetkajte sve nečistoće. Isperite je u običnoj vodi i ostavite da se dobro osuši.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas