Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

Ово су КУЋНЕ МАСКЕ за ПОДРУЧЈЕ око ОЧИЈУ

Подручје око очију нарочито је осетљиво - трагови умора и стреса се овде прво уоче.

1600247299_Depositphotos_180206132_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Маскама, које можете сами да направите у удобности свог дома, онда када имате времена за то у току дана, ублажићете боре, деловаћете на јастучиће испод очију и натеченост, као и на видљивст подочњака.

Препоручује се да бар једном недељно приуштите свом лицу овакав третман, а у наставку смо издвојили три маске од природних састојака, од којих ће вам макар једна постати омиљена.

РУЖА И КРАСТАВАЦ

Фото: Пиxабаy

Краставци су богати аскорбинском киселином и фитохемикалијама које затежу кожу и имају умирујући ефекат. У блендеру помешајте 30мл ружине водице и пола краставца.

Прочитајте још: Направите КОД КУЋЕ: Маска од КУРКУМЕ против АКНИ и ОЖИЉАКА

Тупфере/блазнице изрежите у облику полумесеца и натопите их добијеним соком, па сачекајте 10 минута. Потом, натопљене полумесечасте тупфере ставите близу линије доњих трепавица. Задржите их ту током 10 минута па се умијте.

БЕЛАНЦЕ, КАФА И МЕД

Кафа у комбинацији са протеинима и витаминима из јајета учвршћује и затеже кожу. Како би ваша маска имала антиоксидативни ефекат додајте и мед.

Мешајте беланце, кафу и мед отприлике 1 минут. Чистим рукама или четком, нанесите маску око и испод очију. Оставите да одстоји 10 минута, па се умијте и уз помоћ тупфера или наквашеног пешкира уклоните остатке маске. Након маске обавезно нанесите хидрантну крему.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Пронађите праву НИЈАНСУ ПУДЕРА за ваш тон коже

КАМИЛИЦА

Потребне су вам две врећице чаја од камилице, које ћете натопити 3 минута у врућој води. Затим извадите врећице и оставите да се охладе на собној температури. Удобно се сместите, лезите и зажмурите, па на затворене капке поставите охлађене врећице чаја, и опуштајте се 15 минута. На крају нанесите хранљиву крему на лице за блистав изглед и свиленкасту кожу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas