Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Pronađite pravu NIJANSU PUDERA za vaš ton kože

Nije lako pronaći pravu nijansu pudera, posebno jer ih ima toliko na tržištu i sve su različite.

1599985727_Depositphotos_173004636_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Bitno je naći nijansu koja će najmanje da odstupa od vaše prirodnog tena. Ne želite da vam boja na licu "odskače", ne treba biti ni suviše svetla, a ni previše tamna.

Prvo što treba uraditi jeste da se usredsredite na podton, sve dok se podton pravilno podudara, boja i ne mora skroz.

Ako je podton vaše kože roze odaberite podlogu koja je navedena kao hladna, a ako je vaš podton topao birajte takav i podton pudera, topao, kako biste izbegli da izgledate pepeljasto.

Pročitajte još: Ovo su razlike između DNEVNE i NOĆNE KREME ZA LICE: Evo zatšto ih NE TREBA MEŠATI

Bitno je da pre kupovine pudera isti testirate na licu ili ruci. Trebalo bi da odgovara boku vašeg lica i vrata kako biste izbegli efekat maske.

Ne zaboravite da puder testirate na prirodnom svetlu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas