· · Коментари: 0
ЉУБАВ

На грудима, окренути леђима или упетљани? Начин спавања ОТКРИВА какав је веза

Иако је можда важније како се једно према другом понашамо на јави, очигледно није занемарљив ни начин на који то чинимо док спавамо.

1606477441_Depositphotos_266792294_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

 Стручњаци тврде да се на основу положаја током сна може открити колико смо стварно блиски са партнером и каква је наша веза, чак и када мислимо да је све између нас савршено.

Прочитајте још: На ОВОМ месту мушкарци НАЈЧЕШЋЕ ВАРАЈУ жене! Постоји разлог за то!

Проверите како се слажете по овим параметрима.

  • Уколико једно од вас спава на грудима оног другог, то значи да вам је однос утемељен на снажном поверењу и дубоким емоцијама. Имате потребу да љубав исказујете и "немо", током сна.
  • Ако углавном спавате удаљени једно од другог, без имало додиривања, значи да немате тајни, али вам је независност важнија од свега и не желите да је се одрекнете ни током сна.
  • Они који ноћ проводе тако што су им леђа спојена, значи да су веома опуштени и да им је пријатно једно поред другог. Овај положај је специфичан код партнера који су заједно око годину дана.
  • Поза која започиње чврстим загрљајима, после чега се партнери "распетљавају" и онда свако од њих спава на својој страни постеље, знак је чврсте, стабилне везе. Ту постоји и јачина пара, али и индивидуе посебно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.