· · Коментари: 0
Трагедија

УБИЛА СЕ МАЈКА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ! Обесила се на дечјем рођендану, на зиду ИСПИСАЛА ПОРУКУ (ФОТО)

Пронашао је син!

1607591058_11.JPG
Фото: Тwиттер/ wики фоx неwс

Мајка четворо деце у Великој Британији извршила је самоубиство на дечјем рођендану пошто ју је тада оставио дечко, јављају британски медији.

Према информацијама истраге које су откривене јуче, инспектори су утврдили да се 35-годишња Катрина Фулер обесила у јулу ове године. Такође, саопштено је и да је на зиду собе у којој је пронађено њено тело исписала реч “извини”.

Да трагедија буде још већа, Катрину је пронашао њен син.

Како је речено пред судом, њен партнер је отишао да живи код његове сестре после свађе, а онда га је назвала Катрина и рекла му “да ће учинити нешто глупо” пре него што је спустила слушалицу.

Прочитајте још: "Сине, она је умрла пре 7 година": Повезао девојку до центра Неготина, сутрадан сазнао БОЛНУ ИСТИНУ

Партнер се уплашио, те је телефоном окренуо Катрининог сина који је био на рођендану ћеркице њеног пријатеља и казао му да “пази на маму”, страхујући да ће испунити претњу. То се, нажалост, и десило, а дечак је затекао обешену Катрину и почео хистерично да плаче од ужасног призора, наводи "Тхе Сун".

Прочитајте још: Направила је СЕЛФИ и следила се од СТРАХА!

Она је превезена у болницу, али лекари нису успели да је спасу. Обдукцијом је утврђено да је преминула од последица вешања, те да је реч о самоубиству.

Чланови породице покушали су да сазнају да ли је била под утицајем кокаина, али им је мртвозорник казао да "неће добити одговоре на питања како би на ово ставили тачку".

- Знамо колико можемо што се тиче околности. Можда никада нећемо добити одговор на то питање - казала је др Сара Кларк.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.