Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Да је било Инстаграма , колико би се само Џејмс Браун искомплексирао" ... Адил никако не може да се прежали Џејову смрт (ФОТО)

Још једном показао колико ћему недостајати

1608126932_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Зет покојног певача никако не може да се помири да га више никада неће видети, а ни чути

Прочитајте још: О овом сусрету се дуго причало: Ево шта је Клиф Ричардс рекао Здравку Чолићу на Евровизији

Адил Маскутовић, поново је објавио дирљив снимак на свом Истаграм профилу, где је још једном показао колико га је смрт Џеја Рамадановског погодила.

Иако годинама нису разговарали, један другод су веома поштавали. Певач је одлучио да још једном покаже свима, каква је Џеј био величина, па је на свој Инстаграм сторy, поставио слику са веома дирљивим статусом:

Фото: Принтсцреен Инстаграм сторy/адил

- Да је било Инстаграма и таговања, колико би се само Џејмс Браун искомплексирао -  написао је Адил у опису.

Прочитајте још: "Срце веће од човека" ... Мурал Џеја Рамадановског освануо на Дорћолу (ФОТО)

Подсетимо, Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра од срчаног удара. Сахрањен је 11. децембра у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу. Адил са својим тастом није разговарао пуних седам година, али је Џејов кум Руле, изјавио да му је певалч пред смрт све опростио.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas