Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Шта ФЕНГ ШУИ каже о томе како треба да изгледају женске ТАШНЕ?

Срећа и богатство, привлачење изобиља, честа су тема у фенг шуи вештини.

1610268608_Depositphotos_199643106_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Све што имамо у кући и што носимо са собом може да привуче добре ствари ако их употребимо на прави начин. Уз помоћ ова три фенг шуис авета, сазнајте како да организујете вашу торбу да би вам донела успех и новац.

Прочитајте још: Прослављена манекенка СИНДИ КРАФОРД открила ТАЈНУ своје неговане коже! (ФОТО/ВИДЕО)

1. Никако отворена

Торбу увек држите затворену, то је добра навика, а и препоручени ритуал да новац остане у њој а не да се одлива. Ради сигурности, ташну увек носите уз тело. Како би је додатно осигурали од крађе, убаците у неку мању преграду амајлију и нека остане ту.

Трудите се да вам и ташна и новчаник увек буду чисти и уредни.

2. Посветите јој пажњу

Женска навика да у њој увек буде свега и свачега је врло лоша по фенг шуи принципима. На крају сваког дана проверите шта је сувишно, избаците и по потреби пребришите ручке или каиш. И не заборавите - никад не остављате торбу на поду, јер се овим поступком "одбијају" паре и "одлива" богатство.

Прочитајте још: Урадите сами масажу: Смањује боре и затеже мишиће лица (ВИДЕО)

3. Одаберите боју која доноси просперитет

Црвена је за срећу и заштиту, црна за повишицу и успех у краијери, златна и црвена заједно дају срећу и благослове, љубичаста и сребрна заједно стварају луксуз и богатство, док је зелена доноси множење новца и нове добитке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas