Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стиже "КРВАВИ МЕСЕЦ" и окреће живот НАОПАЧКЕ! Ова 4 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА осетиће НЕВЕРОВАТНЕ промене!

Овај пун Месец и тотално помрачење (зову га крвави Месец)

1621323384_halloween-72939_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Месеца се дешава на 5 степену стрелца у раним јутарњим сатима.

Шта можемо да очекујемо?

Повећану емоцију, преиспитивање душе, сећања, давних и тренутних љубави, дубоких осећаја,преиспитиваћемо своје ставове, принципе.

Имаћемо жељу нешто да променимо а највише ће бити алармиране емоције. Пун месец увек доноси то да се емоције прелију, тако да ћемо готово сви имати јаке и бурне емоције. Како је Стрелац вечити оптимиста и ствари посматра широко, тако ће и наше реакције бити велике, широке бурне и помало филозофске, јер је Стрелац велики филизоф и приступа проблему са те стране.

Кад почиње?
Помрачење и пун Месец у Стрелцу дешава се 26.5.2021. године - припремите се!

Ово помрачење и пун Месец се дешавају на петом степену Стрелца, тако да сви хороскопски знаци који имају неке планете око овог степена могу да очекују ураган емоција који ће овај пун Месец избацити на површину.

Шта је потребно да урдимо?

Да отпустимо све што нас блокира, и на тај начин стварамо проточну енергији и чистимо наше тело, душу и мисли. Промене ће се дешавати на разним нивоима, тензије ће бити велике, а ми ћемо се осећати несигурно и узбуркано. Оно што је савет је да прихватимо Стрелчев оптимизам и да се пустимо низ реку емоција јер на крају увек све буде баш онако како и треба да буде.

Знакови који ће највише осетити овај пун Месец и помрачење су : Стрелчеви, Девице , Рибе и Близанци.

Стрелац-ово помрачење се дешава у вашем пољу партнерских односа па би било добро да само мало суздржите емоције , да се не залећете и да не улазите у сукобе. Сада сте веома осетљиви и помало несигурни у себе па од страха можете да имате бурне рекације и да "уплашите" партнера.

Девица- вама се дешавање дешава у пољу каријере па су могуће разне промене . Промене посла на боље, повећање зараде а исто тако и свађе па и претње са надређенима . Меркур вам је у ретро ходу па би било јако битно да информације филтрирате и да их не прихватате здраво за готово јер вас у супротном те информације могу увући у сукоб са надређеним.

Близанаци- биће вам активирана кућа односа и вашег јавног живота. Никако не седите на две столице, мисли и емоције нека буду прецизне и јасне и избегвајте двосмислене односе било које врсте.

Рибе-не улазите у сукоб са породицом. Што се посла тиче имате две опције или напредовање у каријери и већа плата или покретање личног бизниса.

Срећно!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas