Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА И ЛЕПОТА

Одаберите своју ВЕНЧАНИЦУ према ХОРОСКОПСКОМ знаку (ФОТО)

Права венчаница је детаљ који ће се памтити целог живота...

1629665997_bride-5504342_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Венчанице су посебна ствар у животу сваке жене, која чини да да заблистамо на најбитнијем догађају у животу. Уколико нисте сигурне какву венчаницу желите, имајте у виду да многе наше одлуке зависе од тога у ком хороскопском знаку смо се родиле.

У зависности од тога да ли припадате ватреном, воденом, ваздушном или земљаном знаку различити су модели који ће пристајати свакој жени разликују се од хороскопског знака...

Хороскоп утиче и на наш модни стил, избор фризуре, па чак и на избор венчанице. У зависности од тога да ли припадате ватреном, воденом, ваздушном или земљаном знаку различити су модели који ће пристајати свакој жени разликују се од хороскопског знака.

Прочитајте још: ЗНАЧЕЊЕ БОЈА: Ево шта ваша омиљена боја говори о вама!

И док жене овнови, које су у души традиционалисти па венчанице у боји нису на њиховом списку хаљина из снова, већ ће се пре одлучити за модел А-кроја са дискретним детаљима попут лепо украшеног појаса. Са друге стране, жена бик воли луксуз и скупе ствари. Увек елегантне, беспрекорног тена, са савршеном фризуром, оне следе сопствени стил додајући му тренди елементе. И, наравно, није битно каква је креација, али мора да буде израђена од најквалитетнијег луксузног материјала који прија телу.

Прочитајте још: Седам ФЕНГ СХУИ боја НОВЧАНИКА: Ево како да утврдите који сте ви ЕЛЕМЕНТ, по ком бирате боју!

Кратке венчанице смело комбинују жене близанци, док женама раковима личности одговарују венчанице у винтаге стилу из доба Чарлстона. Хаљина жене у знаку лава мора бити јединствена, те јој највише одговарају сензуалне венчанице, које одишу гламуром, док ће се жене у знаку девице одлучити за традиционалне ванвременске кројеве и дуги вео од тила.

Прочитајте још: Скарлет Јохансон открила шта подразумева њена рутина шминкања

Жена вага ће се определити за елегантну венчаницу, а венчаница шкорпије мора да нагласи њихову сензуалну страну а то ће најбоље постићи ако изаберу венчаницу у сирена стилу. Жена стрелац јволи изазове и у избору хаљине, жена јарац ће понети класичну и одмерену хаљину. Водолија воли необичне ствари, па јој највише одговарају венчанице од тила, а рибама оговарају нежне ствари као што су прелепе венчанице од чипке.

Ево и на фотографији који модел венчанице савршено пристаје вашем хороскопском знаку...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas