· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Жељко Шашић проговорио о сукобу са Ацом Лукасом: "Боље да се не сретнемо"

Жељко Шашић сматра да га је Аца Лукас, којег је волео као пријатеља, издао када је започео везу с његовом бившом супругом Соњом Вуксановић, с којом има ћерку

1633934358_sqasic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Певач је о томе детаљно је причао у једној емисији:

Прочитајте још: Глумица добила корону у 9. МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ: Марија Петронијевић објаснила како се ОСЕЋА, и послала СНАЖНУ поруку

- Дружили смо се Лукас и ја. Више сам ја капирао њега као пријатеља, него он мене. Био је лажни пријатељ. Из његовог понашања било је тешко закључити да ће бити такав какав је испао после. Волео сам га ко пријатеља, он је увек био несташан, увек сам му био глас савести. Чудни су то ликови. То је било шокантно за мене, кад сам сазнао за њега и Соњу, али смо сви наставили своје животе. Ја његову жену нисам гледао. Са тим његовим окружењем је било тешко расправљати се. Са њим могу да се помирим, али да се дружим нећу. Ми смо и разговарали о стварима о којима је требало да се разговара, док сте ви новинари мислили да смо у сукобу - открио је Шашић.

Он је открио како се упознао и заволео са Соњом

- Моја прва турнеја у Немачкој је кренула баш из тог града где је Соња живела. Тамо смо почели да се виђамо и мало-помало родила се љубав, а после и Софија. Био сам против тога да се она меша у мој посао, али је имала жељу да буде у мом споту, то сам схватао искључиво професионално. Добро се снашла. Тад је била млада и згодна, вероватно је хтела да има неку успомену - рекао је Жељко.

Причао је о томе који је главни разлог његовог развода са Соњом

- Била је јако љубоморна и незгодна. Није било лако бити девојка Жељка Шашића у то време. Различите смо личности, имамо различите жеље и потребе. Због тих различитости људи се и разводе. Свако има нека своја очекивања од партнера у брачној заједници. Није ни битно ко је крив, живи смо и здрави. Нисмо могли да се договоримо, а најгоре је то кад са неким треба да живиш у четири зида, а да то није нека атмосфера која треба да буде. Свако је себи дао неку другу шансу. Не знам ко је ту више добио а ко изгубио. То су били тренуци који не воде ка добру. Морамо себе терати да идемо напред, није крај света. Немам никакав однос са Соњом, нити контакт - истакао је фолкер.

Шашић се осврнуо и на аферу у којој су он и његова бивша девојка главни актери. Ради се о томе да је Катарина Лазић њега оптужила да му је била роб и да јој је украо аутомобил. Он је објаснио о чему се ту ради.

- Ноторна лаж је да сам ја некога држао као роба три године и малтретирао. Имао сам посла ових дана са адвокатима. Ја не крадем ништа, а камоли кола и то кола која се воде на мене. Не желим да нико на тај начин руши мој кредибилитет - оштар је био певач.

Певач је први пут изнео и мишљење о томе што је његова ћерка Софија променила своје презиме на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: БУДИ НАЈБРЖИ И ОСВОЈИ 100.000 ДИНАРА ГЛЕДАЈУЋИ ОМИЉЕНУ СЕРИЈУ! Прати „Династију и сваке вечери можеш добити ову вредну награду! Ево и како!

- Ја друштвеним мрежама не придајем значај. Софија је озбиљна девојка, више није клинка. Од ње ће испасти добар човек. То када је променила презиме из Шашић у Вуксановић, била је нека шала, мораће прво да се уда па да промени презиме. Вероватно је била и под утицајима у то време, а којих није била ни свесна. Презиме се тако лако не мења - закључио је он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.