· · Komentari: 0
serija

BUDI NAJBRŽI I OSVOJI 100.000 DINARA GLEDAJUĆI OMILJENU SERIJU! Prati „Dinastiju i svake večeri možeš dobiti ovu vrednu nagradu! Evo i kako!

Nova domaća serija, "Dinastija", emituje se od ponedeljka do četvrtka od 22h na TV Pink.

1633850551_Dinastija--4---1-.jpg
Foto:promo

Domaća adaptacija planetarno popularne serije „Dinastija“ osvojila je gledaoce u Srbiji, koji svakog dana od ponedeljka do četvrtka s nestrljenjem očekuju novu epizodu i nastavak priče o turbulentnom životu elitne beogradske porodice Kadić. Zanimljiva i intrigantna priča, fantastična glumačka ekipa i scenografija koja ostavlja bez daha su razlozi zbog kojih pratite „Dinastiju“, a sada ćete mati razlog više da ne propustite nijednu epizodu!

Naime, glavni sponzor serije „Dinastija“, mobilni operter nove generacije Globaltel, odlučio je da nagradi vas, verne gledaoce TV Pink i ove visokobudžetne domaće serije, i to sa ni manje ni više nego 100.000 dinara. I ne brinite, nije ništa komplikovano – sve što treba da uradite jeste da nastavite gledate „Dinastiju“.

Foto: promo

Od ponedeljka, tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Dakle, osim što ćete uživati u uzbudljivoj priči o Kadićima, u napetim ljubavnim odnosima, intrigama, prevarama, preokretima i porodičnim tajanama koje se kriju iza zatvorenih vrata luskuznih vila, imate priliku da osvojite i 100.000 dinara – i to svake večeri od ponedeljka do četvrtka kada se serija emituje na TV Pink.

Foto: promo

Podsetimo, otkako je najavljeno snimanje domaće verzije ove popularne sapunice, vlada veliko
interesovanje, a početak emitovanja opavdao je očekivanja publike. Od prve epizode, gledaoci u Srbiji
bez daha prate život porodice Kadić i svih onih koji su u njihovoj blizini, a svaka nova epizoda donosi i nova uzbuđenja. Zbog toga je svakim danom sve više vas koji gledate „Dinastiju“, a sada ćete svakako imati dodatni motiv da od ponedeljka do četvrtka u 22 časa budete uz TV Pink.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.